Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse 5 tips til at få hurtigere internet

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

5 tips til at få hurtigere internet

Sponsoreret indhold
Annonce

Kommercielt

Oplever du problemer med din internetforbindelse? Langsomt internet kan være enormt frustrerende, når du sidder og vil tjekke noget online. Herunder giver vi dig 5 gode tips, der muligvis gøre dit internet hurtigere.

1. Opdater din browser

Mange glemmer at opdatere deres browser, hvilket kan have store konsekvenser for farten på din forbindelse. Internettet ændrer sig hele tiden, og derfor bør du også have en browser, der følger med teknologiens udvikling.

Nogle af de mest anerkendte browsere i dag er Google Chrome og Mozilla Firefox. Sørg for at have den nyeste version af én af disse browsere og du vil mærke en forskel. Du kan finde Chrome lige her.

2. Fjern unødvendig baggrundsaktivitet

Når din internetforbindelse kører langsomt, kan det skyldes, at der er nogle baggrundsaktiviteter, som benytter en del af din forbindelse.

Derfor bør du tjekke, om din browsers ”download manager” er i gang med at downloade filer. Hvis dette er tilfældet, kan du vælge at stoppe denne handling og din forbindelse vil med høj sandsynlighed blive hurtigere.

Hvis det ovenstående ikke er tilfældet, kan du også se hvilke programmer, der kører i baggrunden. På Windows skal du blot klikke: Ctrl + Shift + ESC. På Mac er det CMD + ALT + ESC. Luk herefter alle programmer som du ikke benytter.

3. Rens din computer

Computere bliver langsommere som årene går, da den bliver fyldt med indhold. Sørg derfor at rense ud i den da dette kan give din computer mere kapacitet til at køre andre programmer hurtigere og dermed give dig hurtigere internet.

Du skal gå til ”Control Panel” og så finde ”Programmer”, hvor du vil have muligheden for at få en lang oversigt. Her kan du afinstallere det, som du ikke benytter.

4. Få fibernet

Fibernet er den mest effektive måde at få sit internet, der sikrer en fast, hurtig connection på alle tidspunkter. Her får du en personlig forbindelse, hvilket betyder, at du ikke deler dit internet med nogen anden i dit område. Du kan undersøge, om du kan få fibernet her.

5. Køb ny computer

Hvis du har prøvet samtlige af de ovenstående tips uden at opnå et bedre resultat, så er det på tide, at du anskaffer dig en ny computer. For så tyder det altså på, at der er noget i vejen med dit hardware, og det er der kun én løsning på: Ny computer.