Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Mange selvstændige undervurderer vigtigheden af en a-kasse

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Mange selvstændige undervurderer vigtigheden af en a-kasse

Der er – desværre – mange selvstændige erhvervsdrivende i Danmark, der undervurderer vigtigheden af, at have en a-kasse på trods af deres stilling som selvstændig. Der er mange fordele forbundet med at melde sig ind i en a-kasse, der har fokus på og har valgt at specialisere sig inden for selvstændige. Ikke nok med, at en virksomhed pludselig kan vende og bevæge sig i en negativ retning, så er der ofte også adgang til kurser, foredrag osv. via en sådan a-kasse.

 

Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende og har overvejet at investere i et medlemskab hos en a-kasse, så bør du bestemt ikke tøve med dette. Det er noget, der bærer rigtig mange fordele med sig – og oftest er det endda noget, du kan få til en rigtig god pris. Hvis det endnu ikke er noget, du har gjort dig overvejelser om, så skal der ikke lægges skjul på, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at se nærmere på de mange muligheder, du har i denne forbindelse.

 

Der findes mange a-kasser på det danske marked

Der skal selvfølgelig ikke lægges skjul på, at der er mulighed for at finde rigtig mange a-kasser på det danske marked. I denne forbindelse bør det dog nævnes, at det langt fra er dem alle, der er synderligt velkomne, når det kommer til folk, der er selvstændige erhvervsdrivende. Heldigvis er der også mulighed for at finde a-kasser, der er mere end velkomne over for dig, der er selvstændig erhvervsdrivende – uanset hvilken branche, du beskæftiger dig med.

 

Ikke nok med det, så er der faktisk også mulighed for at finde a-kasser på det danske marked, der udelukkende har valgt at fokusere på selvstændige erhvervsdrivende – DANA er nok den mest kendte af disse. Derfor skal du heller ikke være bange for, at du som selvstændig ikke har mulighed for at finde en passende a-kasse, hvilket er noget, der gør sig gældende, hvad end du er nystartet iværksætter eller du derimod er selvstændig på 20. år med mange ansatte.

 

Hvad kan jeg bruge en a-kasse til som selvstændig?

Det bør ikke være nogen hemmelighed, at der er rigtig mange danske selvstændige, der har svært ved at se hvad, de skal bruge en a-kasse til. Faktum er dog, at det forholder sig således, at du som selvstændig kan bruge din a-kasse til rigtig meget – og ikke kun hvis, det skulle hænde, at din virksomhed pludselig går ned med et brag. Du får ofte også invitationer til lærerige workshops, kurser og foredrag, som kan gavne dig og din forretning.

 

Hvis du leder efter en a-kasse, der gerne byder en selvstændig erhvervsdrivende velkommen, så kan du med fordel benytte dig af en side som Ekonomi.dk, der sammenligner samtlige a-kasser, der er repræsenteret på det danske marked, for at gøre det nemmere for de danske forbrugere at vælge den rette a-kasse. Det er naturligvis også ensbetydende med, at du via denne side også sagtens vil kunne finde en god a-kasse for lige netop dit vedkommende.