Primære faneblade
Annonce

Kommercielt

Shopping dagene må du ikke må glemme i sidste halvår 2017

Efter en noget regnfuld dansk sommer er efteråret kommet. Dermed er sommerudsalget overstået og spørgsmålet er så hvor man sparer penge de næste par måneder? Folkets.dk guider dig hermed igennem efteråret – så du kan finde frem til de bedste rabatter og spare penge.

 

Black Friday 2017

 

Den amerikanske shopping dag Black Friday er efterhånden blevet en rigtig kendt dag i Danmark, hvor man normalt kan spare mange penge på de fleste produkter. Dagen ligger altid på den sidste fredag i november – i år den 24. november 2017. I stedet for at stå i kø udenfor butikkerne i dagene op til selve dagen er det en hel del nemmere bare at benytte sig af butikkernes onlinetilbud, som normalt bliver lagt ud tidligt på morgenen på den 24. november. Det kan dog være svært at få sig et overblik over de mange tilbud på dagen, især fordi man skal skynde sig, hvis man vil have fat i de allerbedste tilbud. Det kan derfor anbefales at klikke ind på sider som giver et overblik over de bedste tilbud på dagen. Kig f.eks. på webstedet Black Friday Danmark for at få overblikket over tilbuddene på dette års Black Friday.

 

Cyber Monday 2017

 

Tre dage efter Black Friday ligger der endnu en amerikansk shopping dag som også er blevet taget til sig af mange danske butikker. Ifølge RealSimple.com er det normalt elektronik produkter der kan være mange penge at spare på Cyber Monday. Hvis man derfor er ude efter gode tilbud på elektronik produkter er det denne dag man skal kigge rundt på forskellige elektronikbutikkers hjemmesider, for at finde frem til de bedste tilbud.

 

Juleudsalget 2017

 

Har man ikke fundet sine julegaver på de 2 ovenstående dage kan man selvfølgelig også benytte sig af juleudsalget. Dette begynder normalt lige efter julen, men der er dog flere og flere butikker der allerede begynder juleudsalget i dagene før juleaften, for at være sikre på at komme af med deres produkter. Har man dermed is i maven, kan man godt vente med at købe alle sine julegaver til lige før jul. Dog kan man så ende med at være i en situation, hvor man ikke har alle sine julegaver i hus. Sidste år startede juleudsalget i f.eks. Magasin den 27. december kl. 8.00 om morgenen. Er man dermed morgenfrisk og gerne vil have fat i de gode tilbud – kan der være mange penge at spare her.

annonce