Gå til hovedindhold

Universitetsprofessorer: Drenge får uretfærdige fordele i fysik fordi de får lov at stå op når de tisser

Af Lennart

Tre professorer på australske universiteter er ikke i tvivl.

En af årsagerne til at at drenge klarer sig bedre i fysik end piger, er at drenge står op når de tisser, mens pigerne sidder.

Det er Anna Wilson forsker ved Abertay University og professor ved Australian National University. Kate Wilson lektor ved School of Engineering and Information Technology og Learning and Teaching Group ved University of New South Wales Canberra. Og endelig David Low som er æreslektor ved School of Physical, Environmental and Mathematical Sciences ved University of New South Wales Canberra.

Hold nu op for nogle fine lange titler på både det ene og det andet. Jeg begynder efterhånden at mene at jo længere titler mennesker har, jo mere fuldstændigt ubrugelige ville de være uden for det beskyttede værksted som akademia har udviklet sig til.

Og de tre "forskere" får da også brugt de australske skatteyderes penge rigtigt fornuftigt. Ironi kan forekomme.

Nu fortæller de tre "forskere" om deres indsigter i det britiske magasin TES, tidligere kendt som Times Educational Supplement, der er det største magasin rettet imod undervisere i Storbritanien.

Men hvad er det så præcist at de tre "forskere" fortæller?

Vi lader dem selvfølgelig komme til orde selv:

Playful urination practices – from seeing how high you can pee to games such as Peeball (where men compete using their urine to destroy a ball placed in a urinal) – may give boys an advantage over girls when it comes to physics.

Så bliver det ikke dummere!

Og i øvrigt. At der blot findes et enkelt fag hvor drenge klarer sig bedre end piger, de kan feminister simpelthen ikke leve med. At piger klarer sig bedre i resten er jo bare fjong.

Men at der blot er et enkelt resterende fag hvor drengene stadig klarer sig godt, detr gør åbenbart så ondt på feminister, at de bliver nødt til at opfinde totalt latterlige teorier som denne.

De burde skamme sig, de her folk. Som ønsker at tage en af de få ting drenge har tilbage fra drengene.

Spørger man dem vil de selvfølgelig som altid sige: "Vi vil bare have ligestilling".

Hvor dumme regner I os for at være. Vi har forlængst gennemskuet jeres dagsorden. Et af punkterne på den er at ødelægge skolen for drenge. Og I er allerede kommet et godt stykke vej med det.

Nå, jo. Udover fysik og det at stå op og tisse er der jo et andet sted i skolen hvor drenge stadig i nogen grad har mulighed for at udfolde deres talenter.

Nemlig i sport. Men ikke længere hvis det står til de her feministiske "forskere":

It’s often suggested that the differences between boys’ and girls’ participation in active, physical sports, particularly ball sports, may be an important factor in this performance gap and in differences overall.

Og sådan fortsætter de tre "forskere" deres elendige og skamløse vrøvl.

Og som offentlighed og presse skal vi ikke blot sidde passive og se til mens den slags mennesker ødelægger det for Vesten.

Vi skal kræve af vores politikere at den form for "forskning" ikke skal ske for skattekroner.

Hvis Anna Wilson, Kate Wilson og David Low nogensinde igen vil fabulere og drenges tissevaner igen, så må de gøre det for egne penge.

Den slags "forskning"?

Så bliver det ikke dummere!

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.