Annonce

Kommercielt

Gourmet køkkenteknikker – nu gjort sjove og hverdagseje for den madglade dansker.

Et nyt forum og medie med fokus på mad, teknikker og råvarer, har set dagens lys:

Gastrofun.dk er navnet, og de tre stiftere har især fokus på madlavning med teknikkerne sous vide, dry-aging (kødmodning) samt bagning/desserter.

 

” Vi tror ikke på den perfekte verden, hvor alt der vises frem er fantastisk og fejlfrit. Vi tror på at så længe man har det sjovt med at lege i køkkenet og dele sine erfaringer med venner, familie og ligesindede - så bliver verden et sjovere og bedre sted.

Der kommer flere og flere nye teknikker til i det danske køkken og vi ønsker at sætte fokus på deres fordele og ulemper.

Vi tror på at nysgerrighed smitter og flere danskere vil tage imod nye teknikker indenfor madlavning - især når man kan se hvordan almindelige mennesker viser deres resultater, projekter, opskrifter og fejl frem for andre.” siger Per, der er medstifter/redaktør på mediet.

Mediet ønsker at få danskerne til at oprette en gratis brugerkonto og dele deres projekter i køkkenet med andre. Det kan være i form af detaljerede opskrifter eller bare en video af både fejl eller sejre i køkkenet. Der kan vises perfekte billeder med Instagram filtre eller helt almindelige billeder – der kan bruges om inspiration for de andre brugere.

Det er muligt at tilføje artikler, f.eks. hvor der beskrives køkkengrej og hvad det kan bidrage med i køkkenet. Hvis brugerne ikke føler sig som den store skribent, så kan der f.eks. bare deles en video eller billede(r) med et smule tekst og relevante tags.

Du kan oprette dig som bruger her.

 

Gastrofun.dk’s vision

Missionen med projektet er at få flere end 1000 aktive brugere på siden de første par måneder og med tiden at lade siden være et forum hvor både private madentusiaster/amatører kan diskutere deres udfordringer med proffesionelle kokke, konditorer og slagtere.

Redaktionen vil sørge for at bidrage med dens egne projekter, både de succesfulde og de kuldsejlede.

GastroFun.dk er en del af GastroFun ApS, der er ejer af Asmussen Online ApS

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872