Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Gør det let at flytte – lej en flyttecontainer

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Gør det let at flytte – lej en flyttecontainer

Når man skal flytte, føles det ofte som en uoverskuelig proces. Man skal pakke alle sine ting ned og gøre rent i alle skabe og skuffer samtidigt med, at man stadig bor i huset eller lejligheden. Har du plads omkring din bolig, kan hele den besværlige flytteproces imidlertid lettes. Ved at leje en flyttecontainer til midlertidig opbevaring af dine ejendele, undgår du at stresse. Derimod kan du gøre flytningen til en proces, hvor du får ryddet op og kun flytter de ting med, der er nødvendige og vigtige for dig.

Undgå flyttestress

Hvis du er ved at flytte ud af en bolig, hvor du har boet længe, er det ofte tilfældet, at du har fået samlet en del ting gennem årene, som du ikke lige står og skal bruge hver dag. Det vil sige, at du i princippet kan begynde at pakke dem i flyttekasser, så snart du ved, at du skal flytte. Problemet kan være, at man ikke har plads til at have alle de fyldte flyttekasser stående, indtil den fysiske flytning finder sted. Derfor er det en stor fordel at placere en flyttecontainer i forhaven. Så kan du kan få de fyldte kasser af vejen, efterhånden som sortering og nedpakning skrider frem.

Pak kun det ned du vil have med

Når man kan pakke ned stille og roligt uden den stress, der kan være forbundet med en flytning, så har du også tid til at sortere ud i dine ting og således kun tage det med dig videre, som du virkelig har lyst til eller behov for at gemme. Derved undgår du at stå i din nye bolig og pakke den ene kasse efter den anden ud med ting, som egentlig skulle have været til genbrug eller kasseret. Det letter i den grad udpakning og gør indflytningen meget sjovere.

Isolerede containere med lås

En flyttecontainer kan bruges som midlertidig opbevaring hele året. De fås nemlig både isolerede og uden isolering. Lejer du en isoleret container, kan du opbevare alle slags møbler og genstande – også ting der ikke kan tåle fugt. Containerne fås naturligvis også med lås, så du ikke skal frygte, at der kommer ubudne gæster og stjæler de ting, du placerer i flyttecontaineren. Læs mere på Boxit.dk

Gør rengøringen lettere

Med en flyttecontainer, kan du således pakke ned i dit eget tempo hen ad vejen. Det betyder, at du i den sidste tid før flyttedatoen, kun behøver at have det mest nødvendige tilbage i boligen. Det gør, at det er meget lettere og overskueligt at få gjort rent i alle rum og i de tømte skabe og skuffer. Du kan tage rengøringen lidt efter lidt, efterhånden som du pakker ned. Der er ikke noget mere stressende end at løbe rundt den sidste dag inden flytningen og skulle nå at gøre rent i alle rum og tørre alt inventar af.

Flyt ind i ro og mag

Ved indflytningen i din nye bolig gør containeren også processen lettere. Flyttecontaineren kan placeres i forhaven til det nye hus og, her kan du så flytte dine ting ind i ro og mag. Du behøver ikke at have hele den nye stue fyldt med flyttekasser, som du skal gå og flytte rundt for at komme til, men kan tage en kasse ind fra containeren ad gangen. Det gør det meget lettere og meget mindre stressende at flytte, når man kan gøre det i sit eget tempo og over længere tid. Man bliver mindre udmattet og har mere energi til at gå i gang med indretningen af det nye hjem. Så ønsker du en let og overskuelig flytning så lej en flyttecontainer – det betaler sig!

Del Gør det let at flytte – lej en flyttecontainer