Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

316

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Sort Arbejde og SKAT

SKAT logo
SKAT logo

Antal

Brugerindlæg af Ronnie Hofs

Dansk Byggeri mener at der er "Sort Arbejde" for 11 milliarder årligt.

Kære Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeri –

Jeg læser at Dansk Byggeri gerne vil sort arbejde til livs, idet det er konkurrence-forvridende for de virksomheder der betaler skatten.

Jeg hæfter mig ved, at den danske model her er i fuldt flor, hvor vi alle skal have det lige skidt, så alle dem der eventueltt har det bedre skal ned i mudderpølen til alle os andre!

I stedet for at trække alle ned, bør vi alle arbejde for at alle kan få det bedre. Her kunne Dansk Byggeri også deltage.

Løsningen er mindre skatter og langt færre restriktioner på virksomhederne.

USA viser pt vejen, hvor medarbejderne får mere i løn ved den nedsatte skat og de færre restriktioner.

Når en borger har betalt sin skat er der så lidt tilbage, at det er svært at betale en håndværker for et almindeligt stykke arbejde.

Hvis man skal betale skat af fortjenesten ved privat hushandel, og kan trække alle omkostninger fra, er vi allerede langt ift mindre sort arbejde.

Så skatten skal ned, så der ikke er nogen der har problem med at betale skatten, og derfor ikke vil gøre alt for at undgå udplyndringen.

Fakta er, at med en mindre skatteprocent skabes der mere aktivitet, som vil give større provenu til fælleskassen, og dermed plads til mere velfærd. Det er derfor desværre mange års kommunistisk og socialistisk pres, der har sat Danmark i en dårlig situation, med lav vækst, få nye virksomheder og mange, mange mennesker på den offentlig lønningsliste.

Dette understøtter de socialistiske partier, der kan fastholde og få flere stemmer ved at forære lønninger og penge, og dermed eje borgerens stemme.

Jeg håber, at Dansk Byggeri vil arbejde for at vi alle kan få det bedre, ved at få mere i løn til medarbejderne, der så kan købe bedre boliger. I andre sammenlignelige lande er standarden højere, så der er masser af plads til forbedring for danskerne. Mange huse i Danmark er hjemmelavede af borgeren selv, fordi han ikke har råd til en kvalificeret håndværker.

Hvorfor ikke lave Benchmark til andre lande, så vi kan sætte målene for at blive de bedste, med de højeste lønninger og de bedste boliger?

Det bliver vi ikke ved at vi alle skal fortsætte i mudderpølen.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

02/02/2018 - 12:50

Seneste ændring: 

13/02/2019 - 14:29

Personer: 

Lars Storr-Hansen

Organisationer: 

SKAT, Dansk Byggeri

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper