Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Guide: Sådan finder du en lejebolig

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Guide: Sådan finder du en lejebolig

Det er ikke altid lige nemt at få fat i en bolig, især ikke hvis du søger i de populære storbyer, hvor der ofte er mange om buddet. Vi har her listet en række ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at få en lejebolig.

 

  • Netværk

Det kan være en god ide at sige til folk du kender, at du søger bolig. Det kan være de kender nogen, der har en bolig ledig eller mangler en roomie. En måde at nå bredt ud til sit netværk på, er at poste et opslag på Facebook, hvor du skriver, hvor og hvad du søger. Bed pænt folk om at dele dit post, så din jagt på en bolig kan nå ud til så mange, som muligt.

 

  • Facebook

Foruden at poste et opslag på Facebook, kan det også være brugbart at melde dig ind i nogle af de mange grupper og sider, der findes på Facebook for både udlejere og lejere. Der findes nærmest ikke den by, hvor der ikke er lavet en gruppe eller en side for boligsøgning i, hvor udlejere laver opslag med boliger til leje.

 

  • Boligsider

Du kan også vælge at bruge en boligside - f.eks. www.boligninja.dk. Der kan man finde ledige lejeboliger i hele Danmark og tilmelde sig deres Boligagent e-mail service. Hvis du tilmelder dig den og oplyser dine krav til beliggenhed, pris og størrelse, vil du få tilsendt en mail, hver gang, der kommer en ny bolig som matcher kravene. På den måde slipper du for selv at skulle sidde og holde øje. Det er en fordel, særligt i København, hvor det handler om at være hurtig til at kontakte udlejeren. Du kan tilmelde dig boligagenter for København her: Boligninja

 

  • Skil dig ud

Der er mange om buddet, så det handler om at skille sig ud fra mængden af boligsøgende. Mange skriver - både på Facebook og på boligsider - blot at de mangler et sted at bo og kort lidt om sig selv. Tænk ud af boksen og gør noget mere eller andet end det.

Del Guide: Sådan finder du en lejebolig