Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Proaktivitet kan gavne din næste ferie

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Proaktivitet kan gavne din næste ferie

afrejse tidspunktet jo flere sommerfugle får man ofte i maven.  Det er som med ferie, som med så mange andre ting her i livet, de bliver ofte bedre hvis man bruger en smule tid på at forberede sig inden.

Selvom der eksisterer en hvis charme ved at hoppe på en spontan ferie, så er sandsynligheden for, at man ikke får fuld valuta for pengene stor, da man ikke har gjort sig tanker om hvad det er man gerne vil se på den pågældende rejse destination.  Der er mange måder, hvorpå man kan være proaktiv inden næste ferie og her kommer nogle tips til hvordan, man forbereder sig optimalt.

 

 

Praktiske foranstaltninger

 

Inden man hopper på det næste fly til drømme destinationen, så er der en hel del praktiske ting der gerne skal være styr på.  Det gælder ikke kun rejsepapirer, men i samme grad også hjemmet. Det kan være svært at holde fuld fokus på ferien, hvis hjemmet bogstaveligt talt ligner en slagmark. Det kan her være en god idé at få styr på indvendige, som udvendige arealer. 

Hvis der er nogle ting i huset, der mangler at blive lavet vil det være en stressfaktor og noget der potentielt kan fylde ens tanker imens ferien står på. Det kan enten være i form af et rum, der mangler at blive malet eller et andet der skal sættes i stand. Alt andet lige vil det være en god idé at få styr på det praktiske inden afrejse.  Det er rart at komme hjem til et rent hjem, så få ryddet op inden turen går afsted mod fjerne himmelstrøg. Det gælder både indvendigt som udvendigt, hvorfor haven gerne må få en overhaling.

I samme stil er det nødvendigt at have styr på det praktiske til turen. Hvis man skal oversøisk til et land der er diametralt modsat ens ophav, hvad angår natur og kultur, så kan det være nødvendigt med en eller anden form for vaccine, især hvis der er nogle farlige insekter eller man bare ved, at hygiejne niveauet ikke er ligesom i Danmark.

 

Rent sind

 

Mange tager på ferie for primært at få nogle nye oplevelser og glemme hverdagens strabadser for en stund. Hvis man prøver at få styr på alle de ting, som går en på inden man tager afsted på ferie, så vil man opleve, at rejsen bliver bedre.

 Eksempelvis, hvis der nogle ting på arbejdet, der ikke fungerer efter hensigten, så prøv at sæt dig ned og tænk efter, om det er noget du selv har indflydelse på og kan lave om, hvis det er tilfældet, så prøv at lav en plan for, hvordan dette kan laves anderledes.

  Derimod, hvis du ikke har nogen indflydelse på, hvordan de ting kan ændres, så skub dem til side, således disse tanker ikke kommer til at gå dig inden du tager på ferie.  Et rent sind inden afrejse vil gøre dig i bedre stand til at nyde alle de indtryk du måtte få på din ferie, om det enten er en ferie i Tyrkiet eller weekendtur til London.

 

 

Læs guides

 

For de fleste vil det være en god ide at vide lidt om den pågældende destination inden man står der. Hvilke steder er værd at se, hvordan er landets historie og hvis der eksisterer nogle specielle normer for, hvordan man opfører sig, så vil disse være rare at vide på forhånd.  Dertil vil de fleste lokale være ekstra venlige, hvis man kan et par gloser på det lokale sprog.  Derfor læs guides og få tips og tricks til din næste rejse.

 

Del Proaktivitet kan gavne din næste ferie