Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Sortklædte bøller angriber liberale debattører

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Voldelige sortklædte aktivister og selvudnævnte "anti-fascister" har efterhånden ved mange lejligheder angrebet forelæsninger og fredelige demonstrationer på læreanstalter især i USA.

Hidtil har "anti-fascisterne" hovedsageligt angrebet andre kollektivistisk baserede politiske modstandere. Eksempelvis Alt Right i USA.


På det seneste er der dog også set sabotage imod en forelæsning med den ifølge egne ord centrum-orienterede James Damore. Hvor aktivister afbrød forelæsningen og ødelagde et lydanlæg på vejen ud.

Vi så også optræk til samme tendens herhjemme i Danmark hvor Inger Støjberg for nylig blev afbrudt af aktivister, da hun skulle tale på en læreanstalt.

Og nu er turen åbenbart kommet til de klassisk liberale og Storbritannien.


Yaron Brooks fra Ayn Rand Insitute og Sargon of Akkad, Youtube-debattør, holdt oplæg på London College da sortklædte aktivister stormede scenen og afbrød forestillingen.


Yaron Brooks og Sargon of Akkad må begge vel nærmest betegnes som individualister hvor sidstnævnte er klassisk liberal og førstnævnte Objektivist, en filosofisk retning med fokus på rationalitet, kapitalisme og egeninteresse grundlagt af Ayn Rand.


De stærkt venstreorienterede kollektivister angriber efterhånden stort set alle andre end sig selv. Og selv inden for bevægelsen har der været optræk til splittelse.

Set i det overordnede perspektiv er det interessant at de sortklædte "anti-fascistiske" aktivister tilsyneladende åbner den ene nye front efter den anden.

Del Sortklædte bøller angriber liberale debattører