Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade
Kilde: 
Århus Stiftstidende

S vil bruge 80 mio på børneagenter

Pixabay
Rygning. Foto: Pixabay

Antal

Citathistorie redigeret af Lennart Kiil

"Børn og unge under 18 år skal bruges som undercover-agenter til at afsløre ulovligt salg af cigaretter til mindreårige, mener Socialdemokratiet"

Det skriver Århus Stiftstidende i en noget ildevarslende artikel.

Nyheden kommer frem kun få dage efter at en stor fagforening i Norge, Finansforbundet Norge, misbrugte børn i en meget delt og omtalt propagandavideo.

Misbrug af børn i politisk øjemed er åbenbart på mode. Desværre.

Socialdemokratiet i Danmark vil angiveligt oprette en særlig kontrolenhed som benytter børn som "under cover" agenter. Eller mystery shoppers som det så fint hedder.

Det desperate udspil kommer efter at underøgelser har vist at børn og unge i stigende grad ryger.

får vi magt, som vi har agt efter et valg, kommer der en kontrolenhed, der i markant højere grad end i dag skal begrænse unges adgang til tobak. Her kan mystery shopping være en god og effektiv måde at få afsløret den del af detailhandlen, der overtræder loven

Siger Flemming Møller Mortensen fra Socialdemokratiet som vil bruge 20 millioner kroner årligt på det grænseoverskridende tiltag der så skal evalueres efter fire år.

Del
Seneste ændring: 
13/02/2019 - 14:28
Typer: 

Citathistorier

Emner: 

politik

Serier: 

Den herskende klasse

Personer: 

Flemming Møller Mortensen

Organisationer: 

Socialdemokraterne

Del eller citer med linket her

MediaCreeper