Primære faneblade

Udenlandsk platform barberer handelsomkostningerne ned for aktiehandel

Annonce

Kommercielt

Der var ikke mange der troede på en stor succes da virksomheden Degiro slog dørene op i 2008. Det var lige midt i en krise, de var nye og deres mål var de professionelle investorer, investorer der lige nu havde meget andet at tænke på end lige at skifte handelsplatform midt i alt kaosset.

Men de fik hurtigt medvind i sejlene og planen om først at skabe stor volumen med professionelle tradere for at kunne åbne dørene op for de private tradere senere viste sig at være en succes. I 2017 blev de den største handelsplatform for aktier i hjemlandet Holland og platformen er aktiv i mere end 17 lande, er i top 5 over største børsmæglere i Europa og har en kundetilstrømning på mere end 200.000 kunder om året.

Samtidig vandt de priser over hele Europa hvor de i Tyskland vandt ”Best Broker” af Handelsblatt Broker Comparison og i Danmark vandt prisen som ”Årets Børsmægler” af Dansk Aktionærforening

De danske anmeldere giver også platformen ros og fremhæver at der er op til 80% at spare på transaktionsomkostningerne hvis man følger deres egen sammenligning.
Du kan læse en af anmeldelserne her

Hvem er taberne?

Man skulle tro at med deres store pengetanke ville bankerne bugne af nye innovative ideer, men sådan har det vidst aldrig været tilfældet. De tager stadig tårnhøje gebyrer, har forældede interfaces og få muligheder når det kommer til handel med værdipapirer og det har betydet en sand kundeflugt fra deres platforme. Der er nemlig mange alternativer ude på markedet som tilbyder langt mere til en langt lavere pris.

Den eneste bank der har været med er Saxo Bank, men de har netop solgt deres privatbank fra så de nu udelukkende kan fokusere på deres handelsplatform. Måske et smart træk hvis vi ser hvordan det gik for handelsplatformen for de andre banker.

annonce

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil