Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Få mest ud af din sommer

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Få mest ud af din sommer

Sommeren byder på mange muligheder for aktivitet og samvær med dem, man har kær. Når solen endeligt skinner, er det med at nyde den. Hvis det danske vejr ikke er nok, kan man rejse til en feriedestination uden for Danmark.

Turen går til stranden

De fleste danskere udnytter muligheden for feriestemning ved at tage til stranden. Hvis man gør det, er det vigtigt at pakke rigeligt med drikke, da man nemt kan blive dehydreret i den bagende sol. Har man planer om at tilbringe hele dagen ved stranden, er det også en god idé at pakke en madpakke. Ellers kan man udnytte muligheden for at mætte sulten med en kæmpe is i bedste ferie stil.
Mange tror fejlagtigt, at når de smører sig med solcreme hjemmefra, så holder det til en hel dag i solen. Det er desværre blot ønsketænkning. Derfor skal solcremen også pakkes med i strandtasken, så man kan påføre et nyt lag, hver gang man har været i vandet. Derudover er det en god idé at medbringe forskellige spil til strandturen, eventuelt en volleyball, så man kan spille i strandkanten.

I stedet for at tilbringe en hel dag på stranden, kan man nøjes med en aftentur. De fleste mennesker tager til stranden om dagen, så foretrækker man ro, er aftenen et godt alternativ. Man kan eventuelt rykke aftensmaden ned på stranden ved at pakke en picnickurv. Så kan man sammen nyde solnedgangen ved stranden med medbragt mad og et glas hvidvin i hånden.

Aktiv sommer

Sommerens gode vejr gør, at man nemt kan være aktiv udendørs. I stedet for at gøre brug af offentlig transport, som mange har tendens til i dårligere vejr, kan man selv sørge for at komme fra punkt a til b. Et alternativ til blot at gå er at anskaffe sig rulleskøjter, for hurtigere at komme fra et sted til et andet. Det er sjovere end blot at gå, og det er en aktivitet, de fleste vil kunne mærke i benene dagen efter. Er man flere personer, som skal fra et sted til andet, kan man med fordel hoppe på sine dame- og herrecykler, og hurtigt suse til måldestinationen.

Er man kommet ud af sin løberutine, eller er man aldrig startet, så er sommeren den ideelle tid at starte. Måske løber man fast, men inden døre på løbebånd, og her kan man med fordel også rykke aktiviteten udenfor. Selvom man gerne vil udnytte det gode vejr, er det bedst at holde sig fra løb de timer af døgnet, hvor solen er kraftigst. Der er en risiko for, at man bliver dehydreret, er man aktiv i sommervarmen. Et godt råd er at løbe om morgenen eller om aftenen. Er man nybegynder til at løbe, er det en god idé at følge en løbeplan for, hvordan man bedst muligt kommer i gang med at løbe. Så sikrer man sig, at man ikke overbelaster sig selv, og dermed får skader.

Opnå mere feriestemning

Mange kan nikke genkendende til, at de oplever mere feriestemning, rejser de væk fra hjemmet. Går man med en kæmpe rejselyst, er det ideelt at udnytte sommerferiens længde til at rejse væk i en længere periode. Det er ikke sikkert, at pengene rækker til en lang og begivenhedsrig rejse. Men hvis lysten er der, hvorfor skal økonomien så hæmme ens ønsker? Man kan nemt låne penge til det, man gerne vil, for at betale dem tilbage, når man har råd til det. Hvis man ejer et hus, er man heldig at have muligheden for billige lån med lave renter. Det kan lade sig gøre ved at tage lån i friværdien med et ejerpantebrev. Dermed vil man kunne finansiere sin rejse med et billigt lån, og man skal ikke tænke store tanker om renter og gæld.

Ferien byder på alverden af muligheder, som man nemt kan planlægge efter behov. Det gode vejr er ideelt til at være aktiv, men også til en afslappet tur på stranden. I lange ferie kan man med fordel rejse længere væk, for at opnå optimal feriestemning.

Del Få mest ud af din sommer