Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Perfekt beskrivelse af Folketmødet

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Perfekt beskrivelse af Folketmødet

Skrevet af Lennart Kiil

På Facebook giver Esben Søvang Maaløe i et offentligt tilgængeligt opslag følgende rammende karakteristik af Folkemødet:

"Folkemøde" betyder "et møde hvor etablissementet (ældre og mere præcist ord for 'eliten') opfører sig på samme måde som de tror 'folket' gør: Drikker fadøl og horer med hinanden"

Man vil måske mene at jeg er lidt for skarp når jeg beskylder etablissementet for at tro om folket (især underklassen) at den er kendetegnet ved druk og hor - men de siger det skam selv. Således sagde en prominent socialdemokrat for et par år siden at "de lever i skørlevned" - jeg tror det var om kontanthjælpsmodtagere.

Altså: Der er ingen grund til at klage over at store dele af befolkningen pr. definition er udelukket fra folkemødet - for det er ikke et møde for folket - det er en slags karneval hvor eliten leger folkelige, mens de altså drikker, horer og laver lokumsaftaler

Ja, der er vitterlig ikke meget folkemøde over Folkemødet. Men der drikkes da igennem.

Så også Esbens indlæg her:

Der har desværre indsneget sig en generel misforståelse omkring folkemødet på Bornholm: Mange klager over at store dele...

Posted by Esben Søvang Maaløe on Wednesday, June 13, 2018

 

Del Perfekt beskrivelse af Folketmødet