Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her

Og god læselyst,
Lennart Kiil

Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Perfekt beskrivelse af Folketmødet

Screenshot
Screenshot

På Facebook giver Esben Søvang Maaløe i et offentligt tilgængeligt opslag følgende rammende karakteristik af Folkemødet:

"Folkemøde" betyder "et møde hvor etablissementet (ældre og mere præcist ord for 'eliten') opfører sig på samme måde som de tror 'folket' gør: Drikker fadøl og horer med hinanden"

Man vil måske mene at jeg er lidt for skarp når jeg beskylder etablissementet for at tro om folket (især underklassen) at den er kendetegnet ved druk og hor - men de siger det skam selv. Således sagde en prominent socialdemokrat for et par år siden at "de lever i skørlevned" - jeg tror det var om kontanthjælpsmodtagere.

Altså: Der er ingen grund til at klage over at store dele af befolkningen pr. definition er udelukket fra folkemødet - for det er ikke et møde for folket - det er en slags karneval hvor eliten leger folkelige, mens de altså drikker, horer og laver lokumsaftaler

Ja, der er vitterlig ikke meget folkemøde over Folkemødet. Men der drikkes da igennem.

Så også Esbens indlæg her:

Der har desværre indsneget sig en generel misforståelse omkring folkemødet på Bornholm: Mange klager over at store dele...

Posted by Esben Søvang Maaløe on Wednesday, June 13, 2018

 

Folkets Avis har takket være trofaste støtter hjemme her. Vil du også være med?