Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Herremode: 4 jakker til din efterårsgarderobe

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Herremode: 4 jakker til din efterårsgarderobe

Lige nu nyder vi den skønne danske sommer og dens solrige dage og lune aftener. Desværre varer sommeren ikke evigt, og om en måned eller to bliver et sæsonskifte en realitet. Efterårets indtræden betyder, at jakker og frakker atter bliver aktuelt, og derfor er det en fordel allerede nu at overveje, hvilket overtøj, der skal udgøre efterårsgarderoben. For tiden bugner både butikker og online shoppingsider nemlig med gode tilbud. Få inspiration til dit efterårslook fra de fire tidløse herrejakker herunder.

Cowboyjakken

Cowboyjakken, eller denimjakken som den også kaldes, er fast inventar i de fleste mænds garderobe. Den kan på grund af de mange styligmuligheder bruges til de fleste lejligheder. Den er især god til de lidt kølige sommeraftener og tidlige efterårsdage. Når de kolde temperaturer for alvor kommer snigende, kan den bruges med en strik eller hættetrøje under for at holde varmen. Alternativt kan man investere i en foret cowboyjakke, som i øvrigt også er populær blandt mænd verden over.

Læderjakken

En anden klassisker er læderjakken, der gennem de sidste mange år har haft fast fodfæste i modeverdenen og været en central medspiller i herre- såvel som kvindegarderoben. En af grundene til, at vi bliver ved med at være vilde med lædermaterialer, er deres lange holdbarhed. En læderjakke i god kvalitet kan bruges år efter år og bliver faktisk kun pænere med tiden, fordi dens naturlige patina kommer til syne. Til sammen udgør kollektionerne af læderjakker til mænd et bredt spekter, der spænder fra helt minimalistiske jakker til opsigtsvækkende jakker i stærke farver og med mange detaljer. Derfor kan man helt selv bestemme, hvilket look man går efter. Den helt klassiske, sorte læderjakke kombineret med jeans og en hvid T-shirt ligger dog øverst på listen over populære looks.

Bomberjakken

Til den lidt mere sporty side finder man bomberjakken, der gennem de sidste år er blevet brugt flittigt af både mænd og kvinder. Den er afslappet og stilfuld på samme tid og hjælper dig med at holde varmen på blæsende dage. Desuden er bomberjakken meget komfortabel, hvilket kun øger modellens popularitet.

Uldfrakke

Sæt en fed streg under efterårsstemningen med en uldfrakke, der hjælper med at holde varmen selv på de helt kolde dage. Den klassiske, lange uldfrakke har mange år på bagen, og det er ikke uden grund. Den er perfekt til et jakkesæt, men går mindst lige så godt til chelsea boots og et par slidte jeans.

Del Herremode: 4 jakker til din efterårsgarderobe