Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

319

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Feminister bortcensurerer videnskabelig artikel med tilbagevirkende kraft

Antal

Brugerindlæg af Lennart Kiil

Feminisme og videnskab går ikke ligefrem hånd i hånd.

Feminisme og ytringsfrihed går heller ikke hånd i hånd.

Og nu er det kommet så vidt at feminister har fået slettet en allerede udgivet videnskabelig artikel.

Du læste rigtigt.

Artiklen var blevet godtaget og udgivet i et videnskabeligt tidsskrift. Men efter pres fra feminister slettede man artiklen og forsøgte at dække over dette forsvindingsnummer ved at lægge en anden artikel ud på samme sidenumre.

Det er det særdeles fremragende magasin Quillette, der skriver om sagen under overskriften: Academic Activists Send a Published Paper Down the Memory Hole

Efterhånden kan ikke meget overraske fra den kant.

Men det er alligevel tankevækkende at man nu på så orwellsk vis simpelthen redigerer i historien. Det leder tankerne hen på Sovjet hvor man benyttede lignende metoder.

Selve den artikel, som sådan her er blevet slettet fra historien, omhandlede det velunderbyggede videnskabelige faktum, at der er mere varians blandt hanner end blandt hunner i begge ender at et givet spektrum.

Dette gælder for en lang række arter og for en lang række træk. Og det gælder for mennesker.

Feminister er som regel mere end villige til at sætte fokus på at mænd er overrepræsenterede i forhold til fysisk vold og lovbrud.

Men at der også er flere mænd blandt genierne, det vil de simpelthen ikke acceptere.

For mænd må jo ikke være bedre til noget end kvinder. Kun dårligere.

Så nej, det handler ikke om ligestilling, men om at feminister ikke vil acceptere at mænd på nogle områder er stærkere end kvinder.

Dem om det.

Vi andre må imidlertid gå imod den tiltagende censur og undertrykkelse af fri videnskab som kommer fra aktivistiske feminister på læreanstalterne.

Jeg gør min del ved at skrive om det.

Del
Lennart Kiil er stifter af FOLKETS.DK og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

09/09/2018 - 16:25

Seneste ændring: 

28/03/2019 - 08:51

Del eller citer med linket her

MediaCreeper