Primære faneblade

Vil du også på festival til sommer?

Annonce

Kommercielt

Hvis du er en af de mange, som gerne vil med til en af sommerens mange festivaller, når den tid melder sig, så er du nok allerede nu begyndt at spekulere i, hvordan du får råd til billetten, udstyret, festlighederne og maden. Her er der nogle råd, som du kan vælge at tage til dig.

 

Dyrt at tage på festival

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en mere eller mindre dyr fornøjelse, når man gerne vil på festival. Og udgifterne stopper bestemt ikke, når først billetten er betalt. Faktisk er det først her, at de for mange starter. Derfor er der brug for en god opsparing.

 

Tjen flere penge

Og den kan blandt andet komme ved at begynde at spare op nu. Du kan for eksempel komme i gang med den ved at tage nogle ekstra vagter på dit arbejde og ligge det beløb til side, som du får for dit overarbejde. Det kan også være, at du skal få dig et ekstra job, som også giver dig mulighed for at ligge penge til side. Eller også vil du begynde at spille online for eksempel på bettingkoder.dk.

 

Det er også en fordel at få ryddet godt op og sælge ud i nogle af de ting, som du ikke bruger. Der er nemlig ofte mange ting, som man aldrig kommer til at bruge, og for den rette pris kan alt sælges. På den måde kan du også finde nogle penge, som du kan ligge til side.

 

Det kan også være en god ide at finde de ting, som der skal bruges, brugt. Ofte er det muligt at finde for eksempel et næsten nyt telt på brugtmarkedet til en rigtig god pris. Det samme gør sig gældende med sovepose, festivalstole, luftmadras, og hvad der ellers skal bruges for at gøre oplevelsen behagelig.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn