·Satire og magtkritik siden 2013· 

Anmeldelse: Den Tålmodige Investor

Af Lennart, 20. december, 2018

Helge Larsen har skrevet den tålmodige investor som er udkommet på forlaget People'sPress.

Det er en herlig lille bog med en smittende optimisme.

Og den er uhyre velskrevet.

Det er interessant at læse om Helge Larsens baggrund og hvordan han med tiden udviklede sit talent for investering ved at følge nogle grundregler.

Regler som også hænger sammen med hans barndom og tiden som selvstændig med en lang række sportsbutikker. Helge Larsen er praktiker, og måske derfor er bogen så dejlig konkret og ligefrem.

Jo, der står da også lidt om teknisk analyse, men det fylder heldigvis ikke ret meget.

Det er langt mere interessant at læse om for eksempel det norske aktiemarked. Faktisk er beskrivelsen så medrivende at jeg nærmest måtte revidere hele mit syn på nordmænd som konsekvens af at have læst det.

Det er det jeg mener med at bogen har en smittende optimisme. Man får lyst til selv at prøve kræfter med for eksempel det norske aktiemarked, når Helge Larsen så vellykket får indkapslet den "wild west"-stemning som har hersket der de seneste årtier.

Der er ikke noget at udsætte på indholdet i bogen. Den hænger godt sammen fra start til slut.

Men den er ret kort. Nogle gange kunne man måske godt have ønsket sig lidt flere detaljer, men Helge Larsen er ikke en mand der spilder tiden - hverken sin egen eller andres.

Så samlet set er min vurdering at det er en glimrende bog som kan læses på en aften. Perfekt til en flyvetur eller lignende.

En god introduktion til det at være investor.

Personer
Emner

Hov 🧐 — mangler der ikke noget?

Folkets Avis har ingen betalingsmur

...og for at beskytte dit privatliv...

heller ingen reklamer

Se hvordan du støtter avisen