Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Bliv et nytårsforsæt fattigere og et rygestop rigere med hypnose

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

Terapeut Kim Beyer taler med en klient under en konsultation.

Bliv et nytårsforsæt fattigere og et rygestop rigere med hypnose

Kim Beyer-Eskildsen
Annonce

Kommercielt

– Bliv røgfri via hypnose og hent investeringen hjem på en måned.

Jeg kan gøre dig røgfri, hvis blot du er motiveret for at stoppe rygningen. Jeg har hjulpet flere andre, og jeg kan også hjælpe dig.

Det er ikke hver dag, man får et tilbud om at blive sundere med professionel hjælp til en så lille omkostning, at det efter et kort stykke tid bliver til en kæmpe besparelse.

Ikke desto mindre tilbyder jeg et rygestop gennem tre konsultationer.

Gennem de tre konsultationer vil jeg ved hjælp af den højeffektive kombination af NLP (neurolingvistisk programmering) og hypnose få gjort dig - eller en du holder af - fuldstændigt klar og i stand til at vinke farvel til cigaretterne.

Jeg har hjulpet inkarnerede rygere, der har røget i årtier, med at stoppe. Selvom de var virkeligt afhængige af deres cigaretter – og den umiddelbare tilfredsstillelse rygningen jo giver.

Ring direkte og book en tid nu: 31313783

En af mine klienter, Pia, stoppede efter cirka 40 års rygning efter tre behandlinger med NLP og hypnose, men hun har har siden valgt at forlænge behandlingen, fordi den også giver hende ro og mod til at gennemgå en livsnødvendig operation.

Kombinationen af NLP og hypnose er effektiv hvadenten du har røget i årtier eller det er en nyere forteelse. Og hvadenten du ryger meget eller vil det sidste styk vej i mål efter du har skåret ned i forvejen.

Hypnosen virker fordi jeg arbejder med dig på at fjerne selve afhængigheden. Grunden til at jeg har endog meget høj succesrate med rygestop er, at jeg via den terapeutiske samtale får afdækket dine ønsker meget nøjagtigt, og derved gjort dine personlige omkostninger ved rygning krystalklare.

Gennem samtalen indgår vi en aftale, der sikrer at du - bevidst som ubevidst - under hypnosen arbejder med hen mod målet, så rygestoppet bliver en succes.

Bestil tid på mail [email protected]

Gennemførelsen af de tre sessioner gør det næsten umuligt for dig at springe over, hvor gærdet er lavest, da du både bliver mere motiveret og langt mere bevidst efter hver behandling.

Til sidst er rygningen bare blevet så usmart i dit bevidste såvel som ubevidste sind, at du opgiver rygningen fuldstændigt. Det er der, vi når hen sammen gennem behandlingen.

Selvom rygestop er selvfinansierende, tilbyder jeg dig 10% i rabat for tre gange rygestop til en normal samlet pris af 1500 kr. Rabatkoden er: ‘rygestop januar 2019’.

Læs mere på http://frimedterapi.dk/

Min klinik er placeret på Frederiksberg Hospitals område ved Nyelandsvej 66.

Mvh Kim Beyer – se også Kim Beyers hypnose på Facebook

Ring 31313783 eller mail:  [email protected]