Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Juleferien kommer: 5 ting, du kan lave

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Juleferien kommer: 5 ting, du kan lave

December og juleferien nærmer sig så småt, og inden du kan stemple ud, ligger der naturligvis en måneds hårdt arbejde forude og en juleaften. Det kan dog aldrig skade at være forberedt og ude i god tid, så du ikke står på bar bund ift. aktiviteter og begivenheder i juleferien. Hold fast på hat og briller og læs med her – så har du styr på, hvad juleferien kan byde på.

Hyg med familien i vante omgivelser

Vi starter ud med noget, som de fleste kan skrive under på. Nemlig at juleferien er lig med familiehygge foran pejsen med varm kakao, spil og godt selskab. Derfor har vi valgt dette som nummer ét på denne liste, da det bør være fast inventar i anledningen af juleferien. Her kan I passende hygge med brætspil, eller hvis der fx er ældre børn til stede, nogle nervepirrende casino spil, hvor I også har muligheden for at vinde penge, så julen måske alligevel ikke bliver så dyr.

Gå en lang tur

Rigtig mange familier inviterer hvert år de øvrige medlemmer til julefrokost, hvilket ofte involverer en lang gåtur i byen eller lokalområdet. Det er en god måde at få frisk luft, men også snakke om de ting, der er sket i løbet af året. Man får samtidig også set steder, man ikke kommer omkring i løbet af hverdagen. Selvom det måske ikke lyder som verdens mest sindsoprivende aktivitet, er det hyggeligt og sundt. Men husk vanter og hue!

Gør brug af byens juletilbud

De fleste byer, store som små, har et eller flere juletilbud i løbet af juleferien. Det kan være julehygge på biblioteket, skuespil og sang på torvet eller noget helt tredje. Tjek kommunens hjemmeside for at se, om der sker noget i din by. Alternativt kan du også tjekke den lokale handelsstandsforening. Nogle butikker afholder flere arrangementer i løbet af julen og op til det nye år.

Find gode rabatter og tilbud

Selvom julen er en forbrugsfest, og du sikkert har brugt mange penge på gaver, kan juleferien være et godt tidspunkt at finde de gode tilbud og rabatter på de ting, som butikkerne ikke fik solgt op til julen. Har du overskud på kontoen, kan du passende forsøge dig i de lokale butikker og se, om du kan finde noget guld.

Besøg familien

Har du familie i den anden ende af landet, som du ikke ser så ofte? Så er juleferien en oplagt anledning til at køre den lange vej og bruge et par dage hos dem. Pak bilen og sæt kurs mod de pukkelryggede. Det vil de helt sikkert sætte pris på.

Del Juleferien kommer: 5 ting, du kan lave