Satire og magtkritik siden 2013

Folkets Avis har brug for meget mere opbakning!

Politiken forsøgte at kvase Folkets Avis

Men den magtkritik, den bidende satire og ikke mindst den vedholdende kritik af de gamle medier som kun findes på Folkets Avis, er 100 procent afgørende for Danmarks fremtid og den oplyste og alsidige debat.

Støt her - lige nu

3 grunde til du skal vælge et køkken fra AUBO

Går du med en drøm om at få et nyt køkken, og er du interesseret i at vide, hvad der er oppe i tiden inden for køkkentendenser, så kan du trygt følge med nedenfor, hvor du vil blive guidet igennem gode råd og ideer til dit nye kommende køkken.

 

Et køkken, der følger tidens trends

 

En god grund til at vælge et køkken fra AUBO er, at du kan få den rette inspiration til et køkken, som kan opfylde netop din køkkendrøm og som samtidig afspejler tidens tendenser. Hos AUBO kan du uden besvær finde en køkkenløsning, hvor tidens køkkentrends opfyldes, og hvor du hverken skal gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet eller design.

 

Når man skal have et nyt køkken, kan det være en god ide at forholde sig til den stilart køkkenet skal have. Der findes et hav af forskellige stilarter, hvor du hos AUBO finder køkkener inden for de populære køkkentyper; minimalistiske køkkener og rustikke køkkener. Med valget af et køkken hos AUBO er du sikker på, at du udover at få et tidsløst køkken også vil få et køkken, som følger med tidens trends.

 

Et hjerterum med plads til hele familien

 

Hos AUBO betragtes et køkken ikke bare som et værksted, hvor der snittes, steges, koges og tilberedes alverdens retter hver eneste dag, her betragtes køkkenet som hjemmets hjerte, som skal fungere som et socialt samlingssted for hele familien. Derudover er det rummet, hvor dagen både starter og slutter og samler familien om spisebordet.

 

Da køkkenet er af så stor betydning, kan man med god grund gøre sig nogle velovervejede forberedelser, inden man beslutter sig for, hvilket køkken der opfylder sine krav vedrørende funktionalitet og design, og som skal danne rum for hjertet i sit hjem.

 

Et rum med mulighed for at vise sin personlighed

 

Køkkenet er af stor betydning for rigtig mange mennesker og i rigtig mange hjem, og derfor er der god grund til at lægge lidt ekstra overvejelser og kræfter i forberedelserne for at skabe det helt rette rum. Køkkenet er derudover ikke det billigste rum, og det kan derfor være en rigtig god ide nøje at overveje de valg, du træffer vedrørende dit nye køkken.

 

Køkkenet er et rum med mange muligheder og med mulighed for i høj grad at vise sin personlige stil. Derfor er der heller ingen, der siger, at man nødvendigvis behøver at holde sig til de klassiske valg. Det kan nemt være, at man drømmer om et køkken, som går udover det minimalistiske køkkens kendetegn med de rene linjer og sorte og hvide nuancer eller det rustikke køkkens kendetegn med grovere materialer. Man kan nemt sætte sit eget personlige præg, ved at tilføje anderledes farver og materialer eller tilføje forskellige gadgets og dermed få et køkken der afspejler sin personlighed. Hos AUBO ser de i dag flere og flere, der sætter deres personlig præg på køkkenerne. Mulighederne er mange, og der er kun dig til at tage det rigtige valg og dermed få vist din personlige stil gennem køkkenet.  

Savner du inspiration til hvad du kan tilberede i dit køkken, så har madmediet GastroFun.dk bl.a. en guide til nem aftensmad her samt en masse frikadelleopskrifter her.