Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Skydedøre - den største trend i 2019

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Skydedøre - den største trend i 2019

Det er i dag rigtig mange trends, og fælles for dem alle er, at de ændrer sig hele tiden. Det vil sige, at det er et helt fuldtidsjob i sig selv, hvis man konstant skal sørge for at holde sig opdateret på de ting, som der foregår. Og for mange er det derfor en meget uoverskuelig opgave hele tiden at holde øje med de nyeste trends. For at gøre det lettere finder du her den absolut største trend inden for bolig her nedenunder. Læs med.

 

Det skal i dag være både praktisk, funktionelt og energibesparende

Det handler om at indrette sig pænt og komfortabelt. Man skal føle sig hjemme i de rum, som man begår sig, og man skal føle, at man er et sted, hvor man kan slappe af og blot være sig selv. Men lige så let som det er sagt, lige så svært er det at føre ud i virkeligheden. For at nå dertil handler det dog i år om at tænke så praktisk, funktionelt og energibesparende som muligt. Og det er alle nogle faktorer, som du kan opnå, hvis du vælger at investere i nogle praktiske og funktionelle skydedøre.

 

En skydedør er den ideelle løsning i mindre hjem

Men hvorfor vil vi komme til at se så meget mere til skydedøre i 2019? Det kan der være flere grunde til. Den største har dog nok med netop funktionaliteten at gøre. For når det kommer til en almindelig dør, så skal den bruge utrolig meget plads ude i et rum, førend den kan både åbne og lukke ubesværet. Det betyder, at der forekommer rigtig meget spildplads - og det er en stor ulempe især i de mindre rum.

 

Skab flere rum i rummet og gør din indretning fleksibel

En skydedør er her mere praktisk, idet den ikke tager plads ude i rummet, når den blot skydes til siden. Dermed tager den ikke særlig meget plads. Derudover er en skydedør også yderst funktionel. I de moderne hjem leder man ofte nogle unikke løsninger, og det især når det kommer til den måde, som man kan inddele sine rum på. Her kan en skydedør komme til at fungere som en fleksibel væg, der kan skabe rum i rummet. På den måde er det lettere at dele store rum op i mindre områder, og når det ikke ønskes, skydes skydedøren blot til siden.

 

Spar på energien med en skydedør frem for en almindelig dør

Og så er der den energibesparende faktor, som også er yderst relevant. Når man har et hjem, der er udstyret med almindelige døre, sker der nemlig ofte en luftcirkulation ud i de forskellige rum. Det betyder, at hver gang man åbner eller lukker en almindelig dør, strømmer der kold luft omkring i hjemmet. Det undgår man helt med en skydedør, som i langt højere grad med den praktiske skydefunktion gør det næsten umuligt at skabe cirkulation.

 

Den er også meget mere moderne og smart

Når det så er sagt, så er skydedøre også i dag meget moderne, idet de kan fås i alle materialer og med mange udsmykninger - og så kan de fås i specielle mål. Alle kan således personliggøre deres skydedøre så meget, som det ønskes.