Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Fem grunde til at bruge cannabisolie

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

Fem grunde til at bruge cannabisolie

Har du tænkt på, om cannabisolie kan være en ting for dig? I så fald kan det være godt lige at kende de mest hyppige og mest anvendelige årsager til at bruge denne form for medicin. I artiklen får du fem områder, det kan bruges på.

Det kan være en god idé at kende lidt til medicinsk cannabis. Det er nemlig efterhånden et temmelig anvendt middel, som rigtig mange vælger at ty til, hvis deres anden behandling ikke virker optimalt eller tilstrækkeligt. Men hvor er det så, det kan bruges?

Søvnproblemer

Mange danskere lider af søvnproblemer, og det kan have store konsekvenser i hverdagen. Hvis man ikke tager sådan et problem alvorligt, kan det betyde, at man går med det alt for længe og dermed også vil få problemer i sit daglige liv. Ofte har man måske prøvet de klassiske råd fra lægen, men hvis det ikke har haft den ønskede effekt, kan cannabisolie være med til at give kroppen en følelse af afslapning, som måske gør, at søvnproblemerne bliver mindre.

Stress

Stress er desværre også en lidelse, som mange lider af, og som faktisk også kan være svær at komme af med. Sommetider skal der en masse nedtrapning til i hverdagen, og andre gange er det nogle klassiske medicinformer, som er det rigtige. Helt andre gange er det måske brug af cannabisolie, som gør forskellen. Igen handler det om, at kroppen lærer at slappe af, så man får styr på sine tanker.

Fysiske lidelser

Olien bruges også ofte mod fysiske lidelser. Det skyldes, at mange smerter kan skyldes, at kroppen ikke kan slappe af, og at man derfor ikke får den hvile og naturlige balance, der skal til. Olien er ikke en mirakelkur, men den går ofte ind og giver kroppen en større følelse af velbehag.

Det kan også gælde i små doser, som sommetider er nok. Andre gange skal der måske nogle lidt stærkere produkter til, hvis man skal have en tydelig effekt af det. Heldigvis findes cannabisolie i styrkeforhold, som passer til den enkelte situation.

Behandlingsforløb

Er man inde i et behandlingsforløb, som tager rigtig hårdt på fysikken, kan olien også bruges. Faktisk gælder det selv for kræftpatienter, at det kan have en rigtig positiv effekt.

Mentale lidelser

Cannabis bruges også mod mentale lidelser. Det kan være depression eller angst, hvor det kan være med til at give kroppen balance igen. Man skal selvfølgelig altid være forsigtig med at bruge medicin mod psykiske lidelser, og derfor bør man også tale med en ekspert på området, før man bare begiver sig ud i at prøve det af.