Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Er den almindelige mands indsats usynlig for den snakkende klasses kvinde?

Typer: 

Videoer

Antal

Husk at dele

Videoen som medier, fagforeninger og politikere ikke vil have du skal se.

Herhjemme får mænd ofte på puklen. Vi mænd er ikke rigtigt gode nok, vi slår ikke til. Vi er overflødige. Kvinder er bedre til alt. Piger er bedre end drenge.

Vi kender efterhånden den snakkende klasses kvinders holdninger. De udgiver artikel efter artikel og klumme efter klumme om uduelige, flæbende mænd og resolutte, stærke kvinder som ikke har brug for nogens hjælp.

Sagen er dog at megen af den ringeagt for mænd og maskulinitet, som kendetegner hele mediebilledet, bygger på en række mangefulde præmisser og en meget ufuldstændig forståelse af virkeligheden.

Vores komplekse samfund er meget mere end den polerede overflade som mange af medie- og snakkeklassens kvinder stifter bekendtskab med.

Og mere end grammatik og kommunikation og "skarpe" klummer der ironiserer over mænds påståede manglende tilpasningsdygtighed i forhold til det nye og moderne samfund.

Alt det, som mange tager for givet, bygger på at teknikere og håndværkere gør det praktiske arbejde. At landmænd dyrker jorden, og at mænd i lastbiler transporterer varerne fra A til B.

Disse folks eksistens og vigtighed virker det som om mange i den snakkende klasse er totalt uvidende om.

Næste gang nogen siger at mænd er overflødige eller at maskulinitet er giftig, så kan du vise dem videoen her.

Den er grov og firkantet og forsimplet, ja. Men det er også groft firkantet og forsimplet at kalde mænd overflødige eller maskulinitet for giftig.

Det er god formidling i videoen. Side om side med det mere forvrøvlede og dumme. Overdrivelse fremmer forståelsen.

Seneste ændring: 
08/12/2019 - 19:26
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper