"Der skal handles, og der skal handles nu!"

Skrevet af Firyal Khalaf

Det hele begyndte, da jeg fik en update på Facebook fra en veninde om, at der var slagsmål imellem ISIS og ezidierne i Herford. Herford er en by i Tyskland, og jeg bor der.

Hun skrev: “Kom og hjælp , der er ballade imellem ezidier og ISIS". Jeg troede ikke, det kunne være sandt, men da flere og flere skrev om denne ballade mellem ISIS og ezidiere, gik det op for mig, at det var en realitet. Vi tog ud for at handle og på vej til banegården ser vi en masse politibiler og hørte hylende ambulancer. Mange mennesker var samlet foran en butik, som er ejet af en ezidi, hans piyyaria (pizzaria).

Jeg forsøgte at komme i kontakt med butiksejerens kone, men hun var taget på sygehuset med sin kvæstede mand. 

Via venner fik jeg bekræftet, at salafister havde angrebet denne pizzaejer, fordi han i sit vindue reklamerede for en demonstration, der skulle finde sted om fredagen den 8. aug. En anti-ISIS demonstration og et råb om hjælp til Shingal, området hvor ezidier er flygtet fra ISIS op i bjergene, og hvor tusindvis af ezidier likvideres af ISIS.


Overfaldet i Herford var startet, da pizzaejeren ville hænge en annonce op i sit butiksvindue for en demonstration imod ISIS. Der dukker nogle salafister op og truer ham. Pizzaejeren protesterer og siger, at han har ret til at hænge det op i sit vindue, han nu vil.

Han bliver så truet med at blive halshugget, hvis han ikke fjerner annoncen for demonstrationen imod ISIS. Det udvikler sig til håndgemæng, hvorefter salafisterne forsvinder. Imidlertid vender de tilbage til butikken med våben og de, i alt 6 personer med blandt andet knive, går til angreb på pizzaejeren og hans medarbejdere.

I Herford har vi desværre fået bekræftet, at her bor voldelige salafister, der overfalder sagesløse kurdere. Det anslås, at der bor omkring 6000 salafister i Tyskland og heraf cirka 1500 i NRW.

Så vidt vides har de også angrebet en gruppe kristne asylansøgere i Berlin. Under alle omstændigheder er det jo slået fast, at de er voldelige og er på jagt efter alle, der er fra Mellemøsten og ikke er den “rigtige” slags muslimer eller slet ikke er muslimer. De har også vist, at de vil bruge våben og gerne ville hugge hovedet af folk, hvis de ellers kunne komme til det. Nøjagtig som deres ISIS ”brødre” i Iraq.

Disse yderst farlige salafister skal udvises af landet, hvad enten de har EU pas eller ej. De hører ikke hjemme i et demokrati, og de udgør en reel trussel for alle os, der har en anden tro, og som har rødder i Mellemøsten. Man kunne i hvert fald statuere nogle eksempler, så disse seks overfaldsmænd blev udvist. Andre fandt så måske ud af, at der er grænser for, hvad man kan tillade sig, selvom vi/de lever i et frit demokrati.


Dette er jo terror, fordi grunden alene var politisk og religiøst motiveret.

Disse unge mænd har været i Syrien og har lært at dræbe/halshugge folk, der ikke har den “rigtige tro”. De vender hjem og er for evigt ødelagte på sjælen. Ellers ville man vel næppe have oplevet, at de vil halshugge en uskyldig pizzaejer, fordi han reklamerer for en demonstration imod massakre.


Om det her foregår i Tyskland, Danmark eller i andre europæiske lande er ligegyldigt. De bor også hjemme i Danmark, ved jeg. Hvis der ikke snart gribes ind overfor disse ekstremt voldelige salafister, så vil vi, os der er truet, ikke kunne leve fredeligt nogen steder i Europa.

Der skal handles, og der skal handles nu.

Del "Der skal handles, og der skal handles nu!"