Primære faneblade

Der hersker ingen tvivl om, at streamingtjenester er kommet for at blive. Faktisk har streamingtjenesterne efterhånden udskiftet det regulære flow-tv, da flere og flere danskere vælger de almindelige tv-pakker fra og streamingtjenesterne til.

 

Dette er der også god grund til. Med et streamingabonnement kan du helt selv bestemme, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Slut med at skynde sig hjem til tv’et for at se en god film eller en spændende serie for derefter at komme 10 minutter for sent til det. Det er også slut med irriterende reklamepauser, der afbryder filmens stemning.

 

Men hvilke streamingtjenester er så de mest populære i 2019? Dette kan du læse mere om her.

 

Tredje pladsen: HBO Nordic

På tredje pladsen over de mest populære streamingtjenester i 2019 er HBO Nordic. Denne tjeneste koster blot 99 kr. om måneden, hvorefter du vil have fri adgang til masser af film og serier.

 

Det allerbedste ved HBO Nordic er, at du får nye serieafsnit hver eneste uge, og så er indholdet nøje udvalgt og fuld af kvalitet. Det dårligste ved HBO Nordic er, at udvalget af film og serier ikke er så stort som på andre streamingtjenester – men de, der så er, er virkelig også af god kvalitet så. 

 

Mange mener, at serierne på HBO Nordic er serier i verdensklasse. Du kan blandt andet se Game of Thrones, Westworld, Billions, The Walking Dead, True Detective, The Handmaid’s Tale og Big Little Lies. Der er altså noget for enhver smag, hvilket er med til at gøre HBO Nordic til den tredje mest populære tjeneste I 2019.

 

Anden pladsen: Viaplay

Den næstmest populære tjeneste til streaming er Viaplay. Det er TV3, der står bag tjenesten, og derfor er det også den bedste danske streamingtjeneste på markedet. Der er et særdeles godt miks af film, serier og børneindhold. Dette betyder, at der er underholdning for hele familien.

 

Derudover har Viaplay en del egenproducerede serier, som er rigtig gode. Når afsnit vises i tv’et, vil de hurtigt blive tilgængelige på Viaplay, hvilket også er et stort plus. Et minus ved abonnementet er dog, at det er blandt de dyreste i Danmark, når det kommer til en opgradering til sportsabonnementet.

 

Udover spændende film og serier får du også adgang til en lang række reality-serier fra TV3’s kanaler. Viaplay koster også 99 kroner om måneden.

 

Første pladsen: Netflix

Har man en bruger til en streamingtjeneste, vil det typisk være en bruger til Netflix, man har adgang til. Netflix er nemlig den allermest populære streamingtjeneste i Danmark i 2019. Det er klart – der er et enormt udbud af film og serier herpå. Mange af serierne kan kun ses på Netflix, og derfor er det en god investering af have en bruger til tjenesten. 

 

Det er også det abonnement, der er billigst at have af de de tre streamingtjenester. Netflix koster kun 79 kr. om måneden, hvilket er en ekstremt god pris.

 

Læs mere om streaming, film og serier her, hvor du kan blive klogere på seneste nyt i verden inden for tv, pc, mobil eller tablet.

3 mest populære streamingtjenester i 2019

Annonce

Kommercielt

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn