Primære faneblade

Tænd for gnisten i jeres parforhold

Annonce

Kommercielt

Når hverdagen rammer, kan gnisten i parforholdet synes langt væk. Heldigvis kan den ofte nemt genantændes, hvis I bruger lidt tid på det. Læs, hvordan I gør her.

 

Trænger jeres parforhold til nyt liv? Så er der gode råd at hente. Der skal heldigvis ikke meget til, før I ser hinanden med helt nye øjne og får lyst til hinanden igen. Et godt sexliv handler nemlig mest af alt om at prøve sig frem og om at have tid til hinanden. Med et par tips kan I snart få gang i sexlivet igen.  

 

Gør sex til en leg

Hvis jeres sexliv er gået i stå, skal I måske gribe det an på en helt ny måde. I kan eksempelvis starte med at give hinanden erotisk massage med massageolie, hvor I forkæler hinanden. Hvis I har lyst til at udfordre jer selv lidt mere, kan I eksperimentere med sexlegetøj såsom en penisring, en vibrator eller en sexterning, der bestemmer jeres næste stilling. Der findes tusindvis af muligheder, så prøv jer frem. Hos sexnetto.dk finder I et stort udvalg af pirrende sexlegetøj, der med garanti kan være med til at tænde for jeres lyst til hinanden.

 

Tilbring en dag i sengen

En af parforholdets største problemer er hverdagen, da den ofte er fyldt med arbejde, møder og pligter. Det kan være svært, for ikke at sige umuligt, at finde tid og lyst til hinanden, når hverdagen ræser afsted. Det første råd er derfor, at I skal glemme hverdagen for en stund og bruge tid med hinanden. Aftal en dag, hvor der ikke findes vasketøj, rengøring og andre pligter. Denne dag skal I bruge til at nyde hinanden i sengen. Her kan I læse, sove, spise og have sex uden travlhed og distraktioner. Prioriter, hvis det er muligt, en dag i sengen hver eneste måned. En dag i sengen kan gøre jer mere afslappede og intime, end I har været længe.

 

Brug tid hver for sig

Det sidste råd kan måske lyde selvmodsigende, men det er noget af det vigtigste i et godt parforhold. Tid hver for sig kan nemlig give jer tid til at huske, hvem I uden den anden. For at skabe et godt parforhold må I have det godt hver for sig. Prioriter derfor tid alene eller sammen med venner og husk, hvem I var, før I mødte hinanden. Det kan gavne parforholdet, at I får tid til at savne hinanden. Og så kan I jo altid sende hinanden beskeder, hvor I fortæller, hvad I har lyst til, når I ses igen.

 

 

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn