Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Jeg er selvstændig!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Personligt initiativ og den enkeltes mod til at løbe en risiko er fundamentalt for ethvert samfund

Jeg er selvstændig. Har en træls gæld, som følge af finansiering af min virksomhed. Det har jeg selv valgt. Fint nok. Jeg er sund og rask, har frøken Hansen, vores søn og en vidunderlig bror og familie, så jeg er mere heldig end de fleste.

Men det skamløse narrativ omkring, at de fleste selvstændige skummer fløden, rejser verden rundt og spiser en hel hummer med Champagne om morgenen er det rene vanvid. Det er usandhedernes højborg!

Ingen ansatte ville have min bragende lave løn og min gæld. Ingen!

Hvis jeg nogensinde skulle tjene en skilling på min virksomhed, så har der fandeme været mange dage uden store armbevægelser - med regninger, der tårner sig op. Det hører man sjældent de grådige politikere tale om.

Det er altid bare mere skat, mere skat, mere skat og love mere og mere til de folk, som i forvejen er nettobidragsmodtagere.

Som en vis arkitekt engang sagde, så er forskellen på USA og Danmark ikke, at det er nemmere at lave forretning i USA, men at folk ikke griner hånligt i USA, hvis man går konkurs eller mislykkes med en forretningsstrategi.

Staten er så stor i Danmark, at få har fornemmelse for, hvor svært det at opdyrke et marked og tjene penge. Men det er altså ryggen i hele det danske samfund.

Kun med den risikovillighed er det muligt at opbygge et samfund, som har råd til den velfærd, vi alle nyder godt af.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:09

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil