Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Klima trumfer alt i valget 2019

Norstat / Altinget / Jyllands-Posten
Klima og miljø er det mest afgørende for deres stemme, det siger vælgerne i hvert fald når de bliver præsenteret for de forskellige emner i en spørgeskema-undersøgelse.
Citathistorie fra: 
Redigeret af: 
23/11/2019 - 15:33

Antal

Klima og miljø er det mest afgørende for vælgerne.

I hvert fald når de bliver bedt om at prioritere en række mener på følgende vis. "Hvilke af følgende politikområder vil være mest afgørende for din stemmeafgivning ved næste folketingsvalg?"

Klima og miljø fylder meget i alle aldersgrupper, hos begge køn og på tværs af politiske skel, omend vælger i rød blok prioriterer det højere end vælgere i blå blok.

Interessen er nu så stor at selv blandt dansk folkepartis vælgere, som ellers har været skeptiske, bliver klima og miljø af vælgerne i undersøgelsen prioriteret lige så højt - en anelse højere rettere - end for eksempel end DF-klassiker som kriminalitet og retspolitik.

Hos et parti som Alternativet er klima og miljø et altdominerende tema. Åbenbart selv om partiets egne spidser er afsløret i klimahykleri ved flere lejligheder.

Altinget har en grundigere analyse og mange flere tal her:

https://www.altinget.dk/art...plads

Typer: 
Citathistorier
Temaer: 

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper