Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

319

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

S vil give SKAT fri adgang til din have

SKAT logo
SKAT logo
Socialdemokratiet vil styrke SKAT

Antal

Brugerindlæg af Morten Svensgaard

SKATs nidkære medarbejdere får fremover lov til at gå ind i din have. Rode i din garage. Antaste folk de møder på din private grund. Snage i dine personlige sager. 

Det kan da ikke passe, anfører du måske. I Danmark gælder den private ejendomsret, og staten kan ikke bare tiltvinge sig adgang til privat ejendom uden en dommerkendelse. 

Desværre. Du tager fejl.

Når Socialdemokraterne kommer til magten vil de genindføre SKATs ret til at invadere dit hjem præcis når de vil, med eller uden grund, og gennemrode præcis hvad de vil.

Socialdemokraternes respekt for den private ejendomsret eksisterer ikke. Danmark har i forvejen langt flere skattemedarbejdere per indbygger end andre Europæiske lande. Men det er ikke nok for Socialdemokraterne. De vil ansætte tusindvis af nye skattefolk, bygge 4 nye skattecentre og sende deres nye brigade ud for at begå overgreb på en af de helt fundamentale frihedsrettigheder: Den private ejendomsret!

Hvorfor vil Socialdemokraterne undergrave den private ejendomsret? Jo. Påskuddet er såmænd at de er bange for at din have er fyldt med illegale arbejdere, som du på slave-lignende vilkår tvinger til at arbejde for sorte penge til en sulteløn. De spiller med andre ord udlændingekortet. Socialdemokraterne hinter at folks private hjem huser illegale indvandrere som arbejder billigere end vennerne i fagbevægelsen ville være villige til. 

Med andre ord: Frygten for at nogen får slået græs eller fixet carporten uden moms er rigeligt til at Socialdemokraterne vil ophæve en af de væsentligste frihedsrettigheder. De baserer det ikke på et mistankegrundlag eller en dommerkendelse. Nej. Skat kan simpelthen standse på vej ud i kongeriget. Hoppe ud af bilen og ind i din have, hvor de kan kontrollere alt hvad de finder. Det er et voldsomt brud med almindelige retsstatsprincipper og brud på privatlivet fred. 

Argumentet er giftigt. Det kan bruges til ethvert overgreb mod privatlivets fred: 

Får du gjort rent sort? Tjener du lidt ekstra online uden at deklarere det? Lejer du af og til gæsteværelset ud? Har du suspekte gæster? SKAT bliver nødt til at få en bagindgang til dit webcam, din telefon og en nøgle til din hoveddør så din kan kigge forbi og tjekke. Men bare rolig. Du har intet at frygte hvis du ikke har noget at skjule.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

11/06/2019 - 08:28

Seneste ændring: 

11/06/2019 - 08:28

Serie: 

Den herskende klasse

Valg 2019. Fotos: Steen Brogaard / ft.dk fotos til pressebrug

Tema om valgene i 2019. Få kritiske analyser - og læs hvad politikerne selv siger her.

Del eller citer med linket her

MediaCreeper