·Satire og magtkritik siden 2013· 

Kristendemokraterne vil have flere børn i Danmark

Kristendemokraterne, KD, gik blandt andet til valg på at få mere gang i børneproduktionen i Danmark. Enhver forælder skal have mulighed for at tage ansvar for det barn, som sættes i verden. Og det ønskede partiet blandt andet med højere børneydelser.

Men hvordan er det overhovedet muligt at påvirke danskerne til at få flere børn? Hvad er det, der skal til for at det bliver attraktivt? Og skal børn ses som en investering i samfundet? Pludselig kan der stilles uendelig mange spørgsmål omkring familielivet og de næste generationer. Her har vi dog et par eksempler på, hvordan familierne i Danmark bliver større. For det handler om langt mere end blot en øget børneydelse.

Familielivet skal give mening

Før det giver mening at få et barn eller få et barn mere, skal det give mening. Det skal give mening i forhold til ens nuværende boligsituation, økonomiske situation og arbejdssituation. For har du overhovedet tid og overskud til at tage dig af et nyt liv på nuværende tidspunkt?

Det handler om, at der skal være en balance i arbejdslivet og i privatlivet. Har du det godt på arbejdet, er du også økonomisk stabil. Og det er den grundlæggende forudsætning for et nyt familiemedlem.

Hvis du mener, at dit liv på nuværende tidspunkt er til en lille ny, så er det med at komme i gang under lagnerne. Hvis I synes, at jeres forhold er gået i stå, kan I eventuelt prøve med en penisring. I vil garanteret få det langt sjovere. Og når I eksperimenterer med nye ting, er det altid sjovt og mere spændende. Og snart vil der måske være held med en positiv graviditetstest. Der er altså mange aspekter til beslutningen om at få et barn mere. Men primært handler det om jeres livssituation på det givne tidspunkt.

Kærligheden i familien skal være tilstede

Udover alt det praktiske skal det også give mening på kærlighedsfronten. Har du og din partner det stadig godt med hinanden? Eller er der knas hist og her, som ofte ender i et stort skænderi? Det er først og fremmest vigtigt at acceptere, at et barn ikke redder et parhold. På samme vis som en hund heller ikke gør. Det kan virke som den rigtige løsning, da man kan fristes til at tro, at forholdet mangler sammenhold og spænding. Men nej.

I skal tænke mere grundlæggende. Har I det stadig godt sammen? Både romantisk og seksuelt? For det seksuelle i et parhold er en af grundstenene. Så sørg for, at I hele tiden holder jer spændende for hinanden. Du kan eventuelt købe et fleshlight, hvis du mener, det er dig selv, der skal finde lysten tilbage. Hvad end, der kan få dig til at tænde på din partner igen. Og at I ikke lader kærligheden mellem jer forælde.

Det skal desuden være jer begge, som ønsker dette barn lige meget. Hvis den ene af jer presser den ene, kan der i svære perioder opstå en smule vrede mod din partner. For det var jo ham eller hende, som ville have et barn mere.

Hov 🧐 — mangler der ikke noget?

Folkets Avis har ingen betalingsmur

...og for at beskytte dit privatliv...

heller ingen reklamer

Se hvordan du støtter avisen