Primære faneblade

Sådan får dine kedelige vægge nyt liv

Annonce

Kommercielt

Fra tid til anden vil man gerne have lidt fornyelse i boligen. Nogle gange skal der et nyt møbel til. Andre gange skal væggene males – men behøver det at være så omfattende? Selvfølgelig gør det ikke det. Der findes en nem og billig måde at puste liv i de gamle vægge på en ny måde, og det er blevet super trendy. Svaret er wallstickers. Det er smart, og du kan meget nemt skifte, hvis du fortryder det første valg.

 

Vælg de rigtige wallstickers til dit hjem

 

Wallstickers får i mange forskellige afskygninger. Tag udgangspunkt i dit egen hjem og indretning, når du skal vælge en wallsticker. En meget minimalistisk bolig indbyder mest til stilfulde sorte wallstickers, mens andre rum sagtens kan rummer wallstickers med farve.

 

Du kan faktisk også få wallstickers, som fungerer ligesom en tavle, så der kan skrives tekst eller tegnes med kridt. Det er både flot og praktisk.

 

Der er selvfølgelig nogle motiver som er meget universelle og derfor også bliver brugt meget. Det gælder eksempelvis verdenskort stickers. De passer godt i de fleste hjem.

 

Dekorative wallstickers med tekst

 

Det er også blevet meget populært med flot tekst. Du kan finde oceaner af forskellige variationer med forskellige temaer. Nogle har ordsprog og andre har motiverende citater. Du kan også sagtens finde wallstickers med tekst, hvor selv teksten nærmest dikterer, hvilket rum den skal placeres i. Det gælder eksempelvis teksten ”Our Kitchen”. Den vil se lidt mærkelig ud at placere i stuen.

 

Det kræver dog også lidt præcision at få teksten til at fremstå helt rigtigt på væggen. Hvor andre almindelige wallstickers ofte er i ét stykke, så skal du med tekst stickers selv sætte alle de enkelte bogstaver op, så de er placeret helt rigtigt i forhold til hinanden. Derfor skal der lidt hjælpemidler til. Du kan bruge et vaterpas til at få bogstaverne til at sidde lige på en række og ellers hjælpemidler som lineal eller målebånd til at få placeret bogstaverne i den rette afstand.

 

Udskift nemt når du gerne vil have nyt

 

En stor fordel med en wallsticker er, at det er utroligt nemt at gøre om, hvis du fortryder eller gerne vil udskifte. Du tager bare den gamle ned og placerer eventuelt en ny. Det er noget nemmere i forhold til hvis du har malet en hel væg. Derudover er wallstickers billige, så for relativt få penge kan du afprøve en del forskellige.

Denne artikel er mest til inspiration, så du selv kan gå i gang med at udforske mulighederne – for der findes virkelig uanede mængder af wallstickers at vælge mellem.

annonce
Vi er 0 abonnenter – vi skal højere op!
Abonnenter Svarer til
1 1 stor fadøl
200 Kontanthjælp, 0 børn
1000 DR-journalist
5000 Maria Rørbye Rønn