Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

306

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Hvis du havner i RKI, kan du stadig godt tage lån

Det er ikke alle, der ved det, men det er rent faktisk muligt at tage et lån, selvom du bliver registreret i RKI.

Det er de færreste, der ved, at det rent faktisk godt kan lade sig gøre at tage et lån til trods for, at du er registreret hos RKI som en dårlig betaler. Det er ikke ligefrem de fleste menneskers drøm at være registreret i RKI – særligt hvis du står og har brug for penge og er nødt til at låne for at kunne betale regninger eller blive boende. Det er ikke det nemmeste i verden for folk at finde en låneudbyder, som har lyst til at låne dig de penge, som du mangler. Der er dog stadig enkelte udbydere, som låner penge, selvom du er registreret hos RKI.

Disse to måder kan give dig lån, selvom du er RKI-registreret

Som låner er du ofte noget desperat, hvis du gerne vil tage et lån, selvom du er registreret hos RKI. Det skyldes, at du leder med lys og lygte efter at tage et lån, som kan gøre livet nemmere for dig økonomisk. Det kræver, at du er bevidst om, hvad du skal gøre for at få et godt lån. Ofte kan det deles op på følgende to måder: Du overbeviser banken, eller du får en kautionist til at hjælpe dig. Vi vil nu tage et kig på de to muligheder, der er for dig, der søger et lån, selvom du er registreret hos RKI.

Hav mundtøjet i orden

Det er vigtigt, at du har mundtøjet i orden og kan overbevise banken om, hvorfor de skal låne penge til dig, selvom du er RKI-registreret. Et godt eksempel på, hvad der kan øge chancen for, at du får et lån, er følgende: Du siger til banken, at du har brug for et lån, således at du kan komme ud af din gæld. Underforstået: Lånet kan medvirke til, at du kommer ud af din gæld. Et godt eksempel herpå er, hvis du har brug for en bil, som vil kunne gøre livet nemmere for dig som virksomhedsejer, og du skal bruge et lån for at få fat i bilen. Lånet vil så medvirke til, at din business går bedre, og på den måde er bankerne mere villige til at give dig lånet.

Få hjælp med en kautionist

En kautionist kan hjælpe dig med at tage et lån, selvom du er registreret hos RKI. Hvis det er, at du har en god bekendt, ven eller familiemedlem, som står klar til at hjælpe dig, kan du få kautionisten til at agere en slags ”reservelåner.” Det er ham eller hende, der skal tage over, hvis det ender med, at du ikke kan betale tilbage på lånet. Det er ikke alle, der vil agere kautionist, men hvis du kan finde en, der vil, skal du nok få lov til at tage dit lån, selvom du er RKI-registreret.

Hvis du vil vide mere, kan du med fordel klikke ind på https://laantrods.dk/.

Kommercielt

Del eller citer med linket her

MediaCreeper