Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Sådan får du et hurtigt lån trods RKI

Annonce

Kommercielt

Selvom du står i RKI, kan du stadig sagtens få et behov for at låne endnu flere penge. Du ved jo aldrig, hvad der kommer til at ske, og pludselig en dag kan du stå i en situation, hvor et lån er den eneste udvej.

Men hvor går du hen, hvis du har brug for et lån trods RKI? Det prøver vi at svare på her.

Du skal have en til at kautionere for dig

Din primære mulighed for at låne penge, når du står i RKI, er ved at få et lån med en kautionist. Du skal simpelthen have en person til at kautionere for dig og dit lån, ellers har du stort set ikke mulighed for at få et lån trods RKI.

Har du en person, der gerne vil være kautionist for dig og dit lån, er der dog ikke nogen yderligere problemer. Så kan du faktisk allerede i dag gå ind og ansøge om et lån hos eksempelvis Aurora Lån, der er en af landets førende inden for lån trods RKI.

Disse personer kan kautionere for dig

Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvilke andre voksne, myndige personer, der kan kautionere for dig. Det kan være alt lige fra familiemedlemmer til fjerne slægtninge, venner, veninder, kollegaer eller hvem du nu ellers har mulighed for at spørge.

Så længe vedkommende har en positiv kreditscore hos låneudbyderen, er der ingen problemer for at blive kautionist for dit lån. Hvis vedkommende eksempelvis er boligejer, er der som regel langt større chance for at blive godkendt som kautionist. Så har du mulighed for at vælge mellem en boligejer og en ikke-boligejer, kan det være en god idé at vælge boligejeren, da du dermed har større chance for at få dit lån godkendt.

Andre måder du kan låne penge på

Hvis det ikke passer til dig, at tage et lån som dette, eller hvis du ikke har nogen i dit netværk, der kan kautionere for dig, er der heldigvis stadig andre muligheder for at låne penge.

Du kan eksempelvis vælge at pantsætte nogle af dine ejendele, hvis du har noget af værdi liggende omkring. Ligesom du måske kender det fra amerikanske film, er det også muligt at pantsætte herhjemme. Det kan være en god alternativ måde at skaffe penge på hurtigt.

Kom ud af RKI og få en masse nye muligheder

Det er dog trods alt det bedste at komme ud af RKI, hvis du har mulighed for det. Det kan godt være, det kræver en del arbejde for dig at komme ud, alt afhængig hvor stor en gæld du har fået dig, men det er det hele værd, når først du kommer ud.

Når du kommer ud af RKI, har du nemlig adgang til alle de låneudbydere, der er på markedet. Du er ikke begrænset af RKI, som ikke lader dig låne penge nogle steder stort set, med mindre du har en til at kautionere for lånet. Så kom ud af RKI hurtigst muligt.

annonce
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper