Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Københavns kloakker og den kreative klasse

11/12/2019 - 15:36

Lukket

Når den kreative klasse tager over, forsømmes det væsentlige og ressourcerne bruges på glimmer og feel good projekter.

Tænk, hvis det var praktisk anlagte mennesker med begge ben solidt plantet på jorden, der havde magten i Københavns Kommune. Så ville et sommerregnskyl næppe kunne drukne byens gader i dagevis.

Men det er ikke praktisk anlagte folk, der bestemmer.

Det er folk, der hellere vil bruge pengene på gay pride, cykelkarma-kampagner, melodi grand prix, bycykler til 80.000+ stykket, “gratis” cykelreparationer, “eksperimenterende” gøglerskoler, selvlysende bænke, etc, etc.

Disse folk bevæger sig bogstaveligt talt på overfladen og har ikke mindste begreb om, hvordan en bys indre anatomi ser ud eller hvor fundamental betydning den har.

Det kan ikke overraske, at infrastruktur, veje, kloakker og så videre sejler, når vi efterhånden helt og holdent har overladt magten til folk, der ingen anelse har om, hvordan ting hænger sammen og værdi skabes.

København efter regnskyllet er blevet et godt billede på udviklingen i Danmark. På overfladen ser det endnu nogenlunde velordnet ud, men under overfladen sejler det.

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper