Primære faneblade

Fem måder at gøre det hele lidt pænere

Annonce

Kommercielt

Der er ingen grund til at gå helt i panik, hvis man efter en våd sommer måske synes, det hele begynder at se lidt grimt ud derhjemme. Det er bare frem med knofedtet og et par simple tricks, og så er man hurtigt i gang med at ændre på det.

De fleste husejere kender følelsen. Det har været en lang sommer, hvor det måske lige har regnet en smule mere, end man havde håbet på. Det betyder nu, at rigtig mange ting er blevet en smule grimmere derhjemme, og det vil man naturligvis godt have lavet om på. Det kan være facaden, som ikke er ret pænt, eller måske andre områder, som virkelig trænger til en tur.

Er det netop facaden, så skal du først have fat i den rigtige facaderens. Det er ikke nødvendigvis en ret kompliceret sag at finde, og når du først er i besiddelse af den, er det nemt at komme i gang. Ofte kan du se en enorm forskel efter rensningen, fordi du pludselig finder ud af, hvad den oprindelige facadefarve er.

Det kan også være, du er blevet udsat for noget graffiti, eller du måske bare selv har målet og tegnet på nogle ting, som nu er blevet grimme. Her skal du bruge graffittirens til at afhjælpe problemet, hvilket i mange tilfælde er det samme, som du renser facade med. Det kan give et helt nyt og flot look til din væg eller mur, som er blevet grimt.

Terrassen

Efter en lang sommer kan det være lidt svært at overskue, at terrassen nu ikke ser så godt ud, som man ønsker sig. Heldigvis kan man ret nemt og hurtigt lave nogle ændringer, så det igen står lidt skarpere, og man igen har lyst til at invitere gæster forbi.

Selvom sommeren er den bedste årstid til terrasse-hygge, så er det altså også lækkert, at man kan bruge den i efteråret, hvor vejret nogle gange egner sig rigtig godt - særligt med høj sol.

Algerens

Algerens er enhver husejers bedste ven. Eller det burde det i hvert fald være. Det er simpelthen så grimt, når alger tager over på fliserne eller træet, og man nærmest ikke kan komme ud at kigge ned. Det er også ærgerligt, at det er indtrykket, man giver til sine gæster.

Heldigvis kan algerens ofte være løsningen til igen at få en flot terrasse. Det gælder faktisk både, når det kommer til fliser og træterrasser, men der findes naturligvis forskellige typer af produkter, som passer til materialerne. På den måde får du igen hurtigt en flot terrasse.

annonce
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
MediaCreeper

FOLKETS udgives og ejes af Kiils v/Lennart Kiil - cvr 35172831

x