Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Inspiration og gaveideer til at finde det helt rette til den du holder kær

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

unsplash

Inspiration og gaveideer til at finde det helt rette til den du holder kær

Per Asmussen
Annonce

Kommercielt

Indimellem kommer vi på fantastiske ideer til, hvad vi skal give vores kære i gave og indimellem får vi en rigtig god ønskeliste med ting vi gerne vil give – men resten af tiden står de fleste af os med præstationsangstens sved på panden og forsøger at finde en helt rigtig gave i sidste sekund. Kender du også til det? Så kan du godt læse videre, for herunder kommer der tre hurtige råd til, hvad du kan købe til de tre vigtigste personer i dit liv. Det er en god blanding af de sjove gaver, de anderledes gaver og dem, du også selv ville blive glad for at få.

 

Gave til kæreste

Især, hvis det er tidligt i forholdet kan det være rigtig svært at give en gave, der afspejler dine følelser – uden at være for åbenlys. Det er stadig for tidligt med smykker og måske er du ikke den, der føler for at troppe op med en klassisk buket blomster. Er du ikke bange for at tænke ud af boksen, så kan oplevelsesgaver eller gadgetgaver være både søde og sjove at give og at modtage. Det kommer selvfølgelig an på, om du tror din kæreste vil sætte pris på en slags, for ellers er klassikerne aldrig kedelige.

 

Gave til mor

Hun er den bedste i verden og derfor er der også altid en god grund til at fejre hende. De fleste mødre bliver glade for alt det, de får af deres børn, men det betyder ikke, at man ikke må gøre sig lidt ekstra umage en gang imellem.

En lækker badekåbe, et tørklæde eller måske en lækker middag er nogle af de ting du kan give til enhver mor og som de fleste vil komme til at bruge med glæde. Det behøver ofte ikke at være de store ting, men tanken og kærligheden bag.

 

Gave til far

Sidst men ikke mindst, så kan farmand også trænge til at blive forkælet lidt i ny og næ og en lækker, blød badekåbe er måske heller ikke en dårlig ide i denne sammenhæng. Der er dog også en række andre muligheder, der vil falde i god jord hos far.

Er din far ikke til værktøj, så kan en varmevest måske være noget for ham – især, hvis han er glad for golf. Det er i bund og grund et varmetæppe udformet som en vest, der kan bæres overalt.

Det er en smart gave til farmand!