Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Nu må I simpelthen holde!

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Nu må I simpelthen holde!

Skrevet af Lennart Kiil

Regeringen håner skatteyderne med ny ‘måltidstænketank’.

Kreativiteten kender ingen grænser, når politikerne skal finde nye måder at misbruge danskernes skattekroner på. Det viser oprettelsen af en ny måltidstænketank.

Dette fantasifulde, formynderiske og totalt tåbelige påfund fra fødevareminister Dan Jørgensen må siges at være en decideret provokation.

Nogle gange får man vitterligt den tanke, at de sidder inde i snapstinget og joker med hinanden om, hvor langt de kan gå med deres formynderi, før folk får nok og siger fra.

“Hvor meget kan vi stikke til de her dumme skattekvæg, før de mister besindelsen?” spurgte den glade gris.

Men pas nu på. Hvis du råber op og siger fra, så risikerer du bøder og fængselsstraf. Det har den seneste tid også vist.

Den nye måltidstænketank forgylder i øvrigt en række kendte kokke og andre fra den mere velbeslåede del af den kreative klasse. For eksempel Claus Meyer, Christian Bitz og Adam price. Kunne de ikke klare sig uden skattepenge?

Det må siges at være den ultimative hån af skatteyderne, at de tvinges til at betale for det formynderi, de underlægges. Man tager deres penge og klandrer dem bagefter for at købe for billig mad.