Gå til hovedindhold

Kør-næsten-selv-ferie

Har du nogensinde overvejet at tage på en kør-selv-ferie, men kan du ikke helt overskue køreturen frem til destinationen? Har du i stedet overvejet at flyve til landet, du ønsker at besøge, for i stedet at køre ud i landet derfra? Så får du en kør-næsten-selv-ferie med de samme muligheder og den samme frihed, som en ren kør-selv-ferie har.

Det får du muligheden for at blive meget klogere på inde på denne hjemmeside som tilbyder muligheder for at leje sig et køretøj på din næste ferie!

For at gøre dette muligt er det relevant at kigge på billig biludlejning. Hvis du rejser til Spanien, kan du for eksempel lave en billeje i Malaga og køre videre fra den skønne by, så du kan opleve andre dele af Sydspanien.

En rundtur for hele familien

Sydspanien har meget at byde på - både når det kommer til storby, strand og sol, så det er med at udnytte de mange muligheder.

Har du børnene med på bagsædet giver billeje i Malaga dig mulighed for at opleve noget, I ikke finder mange andre steder i verdenen. Blot 16 kilometer fra lufthavnen i Malaga ligger Castillo de Colomares, som på mange måder er symbolet på det ideelle prinsesseslot. Det vil uden tvivl vække begejstring hos familiens yngste, mens mor og far bliver tilfredsstillet af historien om det fantastiske sted.

Slottet ligger i byen Benalmadena, som også indeholder en svævebane, der på sit højeste punkt er 770 meter over havets overflade og hvor du således får mulighed for at se helt til Afrikas kyst. Der er også en sommerfuglepark, et vandland og “Ørnens have”, hvor I får mulighed for at se op mod 160 forskellige arter af rovfugle.

Udforsk hjørnerne

Gennem den billige biludlejning får I også muligheden for at køre hele turen til Gibraltar. Det tager blot et par timer fra lufthavnen i Malaga og derfor er det en oplagt mulighed for at se et af de sydligste punkter i Europa. Her er der en naturpark med vildtlevende berberaber og -høns. I kan besøge de underjordiske tunneller og gå på opdagelse i historien om det fascinerende og betydningsfulde sted, eller I kan nyde en dag på stranden.

Når I kører tilbage mod Malaga for at aflevere bilen i biludlejningen og bagefter rejse hjem, kan I taget et stop ved krokodilleparken Torremolinos. Her kan både piger og drenge blive fascineret af de over 200 krokodiller og krybdyr, som bor i parken. Det kan sætte gru i enhver og vise, hvor fascinerende et dyr, krokodillen er.

Få flere informationer om billeje Malaga.