S-ordfører: Analsex giver stomi og diskusprolaps

De vildeste påstande om prostitution i dansk politik trænger til et tjek

Skrevet af Lennart Kiil

Camilla Fabricius er folketingsmedlem og socialordfører for socialdemokraterne.

Og så vil hun sammen med sit parti forhindre at prostituerede får samme rettigheder som andre arbejdstagere.

I forbindelse med dette kommer hun med nogle påstande om prostituerede og sex som måske godt kunne trænge til et grundigt tjek. Et rigtigt faktatjek.

Men lad os i første omgang få styr på hvad det er Camilla Fabricius hævder.

Påstande om stomi fra et indlæg i Jyllands-Posten:

For hvis man så prostitution som et rigtigt arbejde, ville Arbejdstilsynet lukke branchen ned næste dag. Det, man oplever, både fysisk og psykisk, er så grænseoverskridende, at det ikke kan eller skal kvalificeres som et almindeligt arbejde på højde med en skolelærer eller tømrer.

Her taler vi om mennesker, der ikke længere kan lægge sig i en seng, fordi det minder dem om deres oplevelser som prostitueret. Det er mennesker, der oplever at få stomi, fordi prostitutionen har været så hård ved deres krop.

Her forbinder Camilla Fabricius altså prostitution i almindelighed med meget voldsomme følgevirkninger.

Er det reglen at det går så galt eller er det undtagelsen?

Og er mulighederne for at hjælpe i de forhåbentligt få tilfælde hvor det går så galt ikke bedre hvis prostituerede får bedre forhold og netop som andre faggrupper kan forvente tilsyn med dderes forhold?

Påstande om diskusprolapser og hofteskred fra et interview på Altinget:

Camilla Fabricius vil gerne have en ny offentlig debat og en dialog med især unge mænd om problemerne ved prostitution. For da hun først er kommet i gang, kan hun næsten ikke stoppe med at opremse, hvad kvinderne bliver udsat for.

"Vi er nødt til at tale om, at du får diskusprolapser af det. Fordi slagene er så voldsomme op igennem din rygrad, når du bliver taget både i skeden og analt og i munden gennem mange timer hver dag. Du får hofteskred af at være spredt så meget i dine hofter. Når du bliver penetreret analt så ofte – og det er der åbenbart rigtig mange mænd, der gerne vil – får du ødelagt dine tarmveje. Og når du har samleje med så mange forskellige, så ødelægges slimhinderne teknisk. Det betyder, at de ikke længere kan nedbryde bakterier, og så bliver du modtagelig for alle mulige sygdomme," forklarer hun.

Får man diskusprolaps af analsex?

Får man ødelagt sine "tarmveje"?

Og igen, hvordan skulle socialdemokraternes nej til at give prostituerede samme rettigheder på arbejdsmarkedet i så fald rette op på det?

På Folkets.dk møder du hverken betalingsmur eller bannerannoncer, faktisk er det ikke et kommercielt projekt - men det betyder ikke at ejeren kan leve af kærlighed og kildevand.

Giv månedligt bidrag eller engangsbeløb til Folkets.dk - så støtter du alle de frie medier på platformen.

Du kan støtte ejer og redaktør gennem formularen eller på Mobilepay 40261872