Primære faneblade

Guide: Hold styr på de århusianske burgerbarer med disse tips

Annonce

Kommercielt

I Aarhus kan du finde en burger til enhver smag. Overalt i byen skyder der nye burgerbarer op, alle med lovning om en ny, revolutionerende burger, som du aldrig har smagt lignende. Så hvordan holder du styr på alle de nye og gamle burgerbarer, hvilken skal du vælge, og hvad er egentlig godt at se efter i udvælgelsen?

I denne korte guide får du svar på alle dine problemstillinger og bliver samtidig i stand til mere effektivt at træffe det rette valg, næste gang du er på udkig efter en god burger i Aarhus, om du har tømmermænd og trænger til snask, eller om du skal på date og bare leder efter noget god, men uformel mad.

Spar penge med studierabat på restauranten

Aarhus er en studieby, så det vrimler med studerende. Derfor tilbyder mange forretninger studierabat, og byens burgerbarer er ingen undtagelse. Det er dog langt fra alle, der giver rabatter, så gør dig selv en tjeneste og se efter denne, næste gang du skal have en burger. Det kan i sidste ende betyde mange penge sparet, særligt hvis I er mange, der skal have burger. En god burgerbar kender sit klientel og tilbyder naturligvis sine kunder studierabat. Ikke nok med at du sparer penge på en lækker menu, så har du også betalt færre penge, hvis oplevelsen, mod al forventning, skulle vise sig at være skuffende. Hvad mere kan man bede om?

Location, location, location

Du kender formentlig alt til vigtigheden af placeringen, og det gælder naturligvis også for den restaurant, du skal spise på eller have mad fra. Særligt vigtigt er det, hvis du skal have burger som optakt til en bytur, biograftur eller blot en tur ned gennem Aarhus’ skønne midtby. Her nytter det ikke noget, hvis du efterfølgende skal bruge lang tid på transport til det, du og dit selskab skal lave. Sørg derfor for at finde en burgerbar, som ligger centralt placeret, så du nemt kan komme videre eller spise din burger, samtidig med at du oplever byen, hvis du vælger at tage maden med dig.

Et godt udvalg betyder en god burgerbar

Det er ikke altid, at man er i humør til den traditionelle oksekødsburger, som man alligevel har smagt mange gange før. Nogle gange kan det have utrolig høj værdi, hvis der er mange forskellige burgere at vælge imellem på menukortet. På den måde kan du være sikker på at få lige netop den burger, du har lyst til på den pågældende dag, eller prøve at udvide din kulinariske horisont med en alternativ burger, der lyder indbydende og interessant.

Når du skal vælge en god burgerbar, kan du derfor med fordel starte med at se på menuen og her finde ud af, om du kan vælge mellem en burger med oksekød og en burger med oksekød og bacon, eller om du kan vælge oksekød, kylling, sovs og vegetarisk. Der bør være alt, hvad du kan forestille dig, på kortet – deriblandt naturligvis også et stærkt udvalg af sprøde fritter, der ikke kun tæller dem, du kender, men også krøllede, havelåger eller ringe.

annonce