Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse 3 steder, du skal besøge i Indonesien

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Annonce

Kommercielt

3 steder, du skal besøge i Indonesien

Indonesien er verdens største øgruppe og består af godt 13.500 forskellige øer. Heraf er ca. 3.000 beboede. De mange forskellige øer har hver især en masse at byde på, og det gør det også svært at vælge, hvor turen helt præcist skal gå hen, når feriedestinationen er Indonesien. For at gøre det nemmere for dig får du her en introduktion til tre steder, du skal besøge i Indonesien.

Ferieparadiset Bali

Bali er uden tvivl en af de mest populære ferie- og rejsedestinationer overhovedet. Det er der masser af gode grunde til, og skal du en tur til Indonesien, må du derfor heller ikke snyde dig selv for et visit på paradisøen.

Vil du have det hele med, så rejs rundt på Bali, så du ikke blot får set de allermest turistede steder, men også får oplevet øens skjulte perler. Der er masser af underfundig natur, spændende kultur og udsøgt mad og drikke at komme efter på netop Bali, så der er nok at give sig i kast med.

Er du på rundrejse på Bali, kan du også med fordel lægge vejen forbi Gili-øerne, som ligger ganske nær ferieparadiset. Gili består af tre mindre øer, som alle er værd at besøge.

Det uberørte Borneo

Borneo er verdens tredjestørste ø og er inddelt i en malaysisk del, en indonesisk del og det lille olierige Brunei. Skal du en tur til Indonesien, bør du helt sikkert planlægge et visit på denne enorme ø, hvor du blandt andet kan møde orangutanger som et af de få steder i verden.

Borneo er generelt kendt for sin fantastiske og vilde natur. Du kan her drage på opdagelse i diverse jungleområder, hvor du kan møde alverdens fascinerende dyr. Vil du gerne opleve at fortabe dig i junglen, er Borneo det oplagte valg for dig.

Alle disse tre destinationer er naturligvis fuldkommen sikre at rejse til. Inden du planlægger en rejse til Indonesien, kan du imidlertid gøre klogt i at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledning, da indrejse i visse områder af landet frarådes.

Forunderlige Komodo

Har du hørt om Komodovaraner? Ellers kan vi fortælle dig, at det er verdens største nulevende øgleart. Den har tidligere primært holdt til på øen Komodo – deraf navnet – men i dag er det bedste sted at opleve den gigantiske øgle på øen Rinca, som også er en del af Komodo Nationalpark.

Varanerne kan blive op til tre meter lange og er kendte for deres blodtørst. De kan således lugte blod på hele 10 kilometers afstand, og har du menstruation, frarådes det derfor på det kraftigste, at du går i land på Rinca. Menstruation eller ej skal du altid ledsages af en guide, hvis du vil besøge øen.

Ud over at du kan opleve de fascinerende varaner ved Komodo, gælder det, at du her finder nogle af de bedste dykkermuligheder i hele verden. Er du betaget af livet under havoverfladen, bør du derfor også planlægge et undervandseventyr eller to på din tur til denne del af Indonesien. Vær blot opmærksom på, at du typisk har brug for et Advanced Open Water-certifikat for at kunne dykke i området grundet intens strøm.

Del 3 steder, du skal besøge i Indonesien