Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

309

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Konservativ pengemand skifter til Ukip

En af det britiske konservative partis store økonomiske velgørere, forretningsmanden Arron Banks, skifter nu hest og har foreløbig givet 1 million £ (ca. 9,5 millioner danske kroner) til Ukip, englændernes euro-skeptiske parti.

Banks, der blandt meget andet ejer diamantminer, traf sin beslutning, efter at den konservative parlamentariske leder, William Hague, havde udtalt, at "han er ikke nogen betydningsfuld person i dette parti, og jeg kender ham overhovedet ikke".

  • Det kan være, at han kender mig nu, siger Banks til Daily Telegraph.

Ukip blev med 27,5 procent af stemmerne den store sejrherre ved EU-parlamentsvalget i maj. Inden for de seneste få uger er to konservative parlamentsmedlemmer gået over til Ukip. Mindre gunstige historier om sexisme og nepotisme i partiet har ikke bremset fremgangen for den karismatiske leder Nigel Farage og hans sammenbragte flok.


10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem eller sponsor her


Del eller citer ved at kopiere linket her

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:58

Del eller citer med linket her

MediaCreeper