Gå til hovedindhold

JP antyder at Harald Nyborg lukrerer på coronavirus - men lægger selv artiklen bag en betalingsmur

Er jeg virkelig den eneste som kan se ironien?

Medierne har travlt med den nu ikke længere helt så nye coronavirus.

Det er også en vigtig sag. Virussen har allerede spredt død og ødelæggelse og sat hele lande i knæ.

Men det undrer mig alligevel at medierne gemmer deres artikler bag betalingsmure. Jeg valgte fra starten at alle artikler om coronavirus på FOLKETS skulle være frit tilgængelige for alle.

Tænk på at de andre medier for hundredevis af millioner i mediestøtte, mens jeg får nul og niks. Og alligevel er det mig som laver public service og støttemodtagerne som gemmer deres indhold væk bag betalingsmur.

At JP så ovenikøbet vælger at insinuere at Harald Nyborg lukrerer på coronavirus, mens man skal betale for at læse selvsamme artikel hvor den anklage fremføres - jamen hvilket mageløst hykleri! :)

Kom med

I mere end et årti har Lennart Kiil leveret sandhed, nuancering og perspektiv med præcision og lidenskab. Som chef og redaktør for Folkets Avis, Danmarks banebrydende borgerjournalistiske medie, har han ufortrødent gået oplysningens ærinde og trodset modstand og økonomiske vanskeligheder.

Invester i ærligt, indsigtsfuldt og originalt indhold, og stå bag en fritænker, der er kendt for kompromisløs research og frygtløs sandhedssøgning.

Bliv abonnent

Lennart Kiil er stifter af FOLKETS og redaktør på Folkets Avis. Han mener godt man kan oplyse og underholde på samme tid.