Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kok spiser sin kæreste

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

En makaber mordsag vækker opsigt i den australske delstat Victoria, hvor den 28-årige kok Marcus Peter Volke har dræbt, parteret og lavet mad af sin kæreste, 24-årige Mayang Prasetio, en billedskøn indonesisk kvinde - eller rettere: En transseksuel, der havde udseendet med sig. De to havde lært hinanden at kende, mens de arbejdede på samme krydstogtskib, og de var netop flyttet ind i en fælles lejlighed. Mayang annoncerede for sig selv som "luksus escortpige" og tilbød seksuelle tjenester i flere af Australiens storbyer.

Da politiet ringede på døren for at kontrollere, hvad der foregik i lejligheden, flygtede Marcus og skjulte sig i en affaldsbeholder, hvor han senere blev fundet med overskåret strube, skriver dagbladet The Australian. På Facebook havde han skrevet talrige indlæg om det forkastelige i vold mod kvinder og dyr, og han var også modstander af genmodificerede fødevarer.

Resterne af hans kæreste er blevet fjernet fra lejligheden i hermetisk forseglede beholdere af den slags, der normalt bruges til farligt kemisk affald. "Det er forfærdeligt at tænke på, at den stakkels pige har befundet sig derinde i guderne må vide hvor lang tid, mens vi bare gik forbi i opgangen og undrede os over lugten," siger en nabo.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

07/10/2014 - 14:57

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:59

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper