Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

293

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Kok spiser sin kæreste

Debatindlæg
Åben

Gratis

Husk at dele

En makaber mordsag vækker opsigt i den australske delstat Victoria, hvor den 28-årige kok Marcus Peter Volke har dræbt, parteret og lavet mad af sin kæreste, 24-årige Mayang Prasetio, en billedskøn indonesisk kvinde - eller rettere: En transseksuel, der havde udseendet med sig. De to havde lært hinanden at kende, mens de arbejdede på samme krydstogtskib, og de var netop flyttet ind i en fælles lejlighed. Mayang annoncerede for sig selv som "luksus escortpige" og tilbød seksuelle tjenester i flere af Australiens storbyer.

Da politiet ringede på døren for at kontrollere, hvad der foregik i lejligheden, flygtede Marcus og skjulte sig i en affaldsbeholder, hvor han senere blev fundet med overskåret strube, skriver dagbladet The Australian. På Facebook havde han skrevet talrige indlæg om det forkastelige i vold mod kvinder og dyr, og han var også modstander af genmodificerede fødevarer.

Resterne af hans kæreste er blevet fjernet fra lejligheden i hermetisk forseglede beholdere af den slags, der normalt bruges til farligt kemisk affald. "Det er forfærdeligt at tænke på, at den stakkels pige har befundet sig derinde i guderne må vide hvor lang tid, mens vi bare gik forbi i opgangen og undrede os over lugten," siger en nabo.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
Citer med linket her:
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Del eller citer med linket her

MediaCreeper

Jeg bruger meget tid på at udgive medierne på FOLKETS. Og de gør en forskel. Du kan bakke op om indsatsen ved at blive medlem eller sponsor. Mvh. Lennart Kiil