Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Kok spiser sin kæreste

En makaber mordsag vækker opsigt i den australske delstat Victoria, hvor den 28-årige kok Marcus Peter Volke har dræbt, parteret og lavet mad af sin kæreste, 24-årige Mayang Prasetio, en billedskøn indonesisk kvinde - eller rettere: En transseksuel, der havde udseendet med sig. De to havde lært hinanden at kende, mens de arbejdede på samme krydstogtskib, og de var netop flyttet ind i en fælles lejlighed. Mayang annoncerede for sig selv som "luksus escortpige" og tilbød seksuelle tjenester i flere af Australiens storbyer.

Da politiet ringede på døren for at kontrollere, hvad der foregik i lejligheden, flygtede Marcus og skjulte sig i en affaldsbeholder, hvor han senere blev fundet med overskåret strube, skriver dagbladet The Australian. På Facebook havde han skrevet talrige indlæg om det forkastelige i vold mod kvinder og dyr, og han var også modstander af genmodificerede fødevarer.

Resterne af hans kæreste er blevet fjernet fra lejligheden i hermetisk forseglede beholdere af den slags, der normalt bruges til farligt kemisk affald. "Det er forfærdeligt at tænke på, at den stakkels pige har befundet sig derinde i guderne må vide hvor lang tid, mens vi bare gik forbi i opgangen og undrede os over lugten," siger en nabo.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil