Vi skal bruge 334 betalende brugere mere for at "breake even" - vil du være en af dem?


FOLKETS kan kun eksistere i kraft af direkte opbakning fra brugerne

Se hvordan DU hjælper

Primære faneblade

Kok spiser sin kæreste

Antal

Debatindlæg af Oldfux

En makaber mordsag vækker opsigt i den australske delstat Victoria, hvor den 28-årige kok Marcus Peter Volke har dræbt, parteret og lavet mad af sin kæreste, 24-årige Mayang Prasetio, en billedskøn indonesisk kvinde - eller rettere: En transseksuel, der havde udseendet med sig. De to havde lært hinanden at kende, mens de arbejdede på samme krydstogtskib, og de var netop flyttet ind i en fælles lejlighed. Mayang annoncerede for sig selv som "luksus escortpige" og tilbød seksuelle tjenester i flere af Australiens storbyer.

Da politiet ringede på døren for at kontrollere, hvad der foregik i lejligheden, flygtede Marcus og skjulte sig i en affaldsbeholder, hvor han senere blev fundet med overskåret strube, skriver dagbladet The Australian. På Facebook havde han skrevet talrige indlæg om det forkastelige i vold mod kvinder og dyr, og han var også modstander af genmodificerede fødevarer.

Resterne af hans kæreste er blevet fjernet fra lejligheden i hermetisk forseglede beholdere af den slags, der normalt bruges til farligt kemisk affald. "Det er forfærdeligt at tænke på, at den stakkels pige har befundet sig derinde i guderne må vide hvor lang tid, mens vi bare gik forbi i opgangen og undrede os over lugten," siger en nabo.

Udgivet: 

07/10/2014 - 14:57

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:59