Det her er ikke en betalingsmur

Når du scroller ned, kan du frit læse Kok spiser sin kæreste

Ovenikøbet uden forstyrrende bannerannoncer

Men hvad lever Folkets Avis så af? Bidrag fra sådan nogle som dig

Værn om pressefrihed og folkestyre Støt Folkets Avis

Kok spiser sin kæreste

Skrevet af Oldfux

En makaber mordsag vækker opsigt i den australske delstat Victoria, hvor den 28-årige kok Marcus Peter Volke har dræbt, parteret og lavet mad af sin kæreste, 24-årige Mayang Prasetio, en billedskøn indonesisk kvinde - eller rettere: En transseksuel, der havde udseendet med sig. De to havde lært hinanden at kende, mens de arbejdede på samme krydstogtskib, og de var netop flyttet ind i en fælles lejlighed. Mayang annoncerede for sig selv som "luksus escortpige" og tilbød seksuelle tjenester i flere af Australiens storbyer.

Da politiet ringede på døren for at kontrollere, hvad der foregik i lejligheden, flygtede Marcus og skjulte sig i en affaldsbeholder, hvor han senere blev fundet med overskåret strube, skriver dagbladet The Australian. På Facebook havde han skrevet talrige indlæg om det forkastelige i vold mod kvinder og dyr, og han var også modstander af genmodificerede fødevarer.

Resterne af hans kæreste er blevet fjernet fra lejligheden i hermetisk forseglede beholdere af den slags, der normalt bruges til farligt kemisk affald. "Det er forfærdeligt at tænke på, at den stakkels pige har befundet sig derinde i guderne må vide hvor lang tid, mens vi bare gik forbi i opgangen og undrede os over lugten," siger en nabo.

Del Kok spiser sin kæreste