Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

Folkets Avis nu endnu hurtigere og mere sikker

Vores skift af hosting til Pantheon gav hurtigt resultater. Nu ligger siden solidt under et sekund (ja, faktisk under et halvt), når googlebot indekserer.

Det betyder naturligvis også at læserne får serveret indholdet hurtigere.

Jeg har også testet Folkets Avis under belastning med op til 50 samtidige brugere på siden. Ingen problemer i dette. Som det ses holder siden sig omkring et halvt sekund i leveringstid, selv når der er mange læsere på samtidigt:

Næste skridt er også allerede taget, så en stor del af indholdet på avisen bliver leveret via CDN. Billeder og andet, der fylder, sendes nu til læserens browser fra en server tæt på ham eller hende. Vi bruger CloudFlare til dette, og det giver samtidig en forøget sikkerhed. Forbindelsen mellem læseren og CloudFlare kan også tilgås via https, hvis man ønsker dette.

Alt i alt er infrastrukturen på Folkets Avis nu nogenlunde på plads og burde være ret solid. Næste skridt bliver at give mulighed for, at abonnenter og andre bidragydere kan logge ind, slippe for reklamer og få andre fordele som tak for støtten til Folkets Avis.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil