Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

Folkets Avis nu endnu hurtigere og mere sikker

Debatindlæg
Åben

Gratis

Vores skift af hosting til Pantheon gav hurtigt resultater. Nu ligger siden solidt under et sekund (ja, faktisk under et halvt), når googlebot indekserer.

Det betyder naturligvis også at læserne får serveret indholdet hurtigere.

Jeg har også testet Folkets Avis under belastning med op til 50 samtidige brugere på siden. Ingen problemer i dette. Som det ses holder siden sig omkring et halvt sekund i leveringstid, selv når der er mange læsere på samtidigt:

Næste skridt er også allerede taget, så en stor del af indholdet på avisen bliver leveret via CDN. Billeder og andet, der fylder, sendes nu til læserens browser fra en server tæt på ham eller hende. Vi bruger CloudFlare til dette, og det giver samtidig en forøget sikkerhed. Forbindelsen mellem læseren og CloudFlare kan også tilgås via https, hvis man ønsker dette.

Alt i alt er infrastrukturen på Folkets Avis nu nogenlunde på plads og burde være ret solid. Næste skridt bliver at give mulighed for, at abonnenter og andre bidragydere kan logge ind, slippe for reklamer og få andre fordele som tak for støtten til Folkets Avis.

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11
10 sekunder, tak

Vi lægger ikke debatindlæg bag betalingsmur.

For budskabet skal ud til alle.

Men det koster at redigere og bringe debatindlæg.

Bak op om det frie ord og den åbne debat.

Bliv medlem
eller sponsor

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper