Bliv medlem eller sponsor

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

281

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem
eller sponsor

Primære faneblade

En hovedstad forfalder

11/12/2019 - 15:36

Lukket

København vil gerne se sig selv som verdens bedste by, og den soler sig i international opmærksomhed. Men under overfladen er byen i opløsning. Og byens egne borgere er blevet 2. prioritet.

Der er noget helt galt, når byens elite bruger en halv milliard på tant og fjas, mens borgere - bogstaveligt talt - dør i gaderne, fordi de må vente timer på en ambulance.

Det officielle København har alt for længe haft travlt med at fremvise en poleret overflade udadtil, og man forsømmer aldrig en lejlighed til at prale af den anseelse, byen nyder i udlandet.

Men det er nu engang byens egne borgere - der jo skal leve her til daglig - som er de vigtigste.

Fokuserer politikere, embedsmænd og projektmagere for meget på overfladen, så risikerer de meget nemt, at byens basale funktioner overses.

København skal fungere. Ikke bare om sommeren i solskin, men året rundt under alle forhold.

Politikerne må forstå, at København skal indrettes efter borgernes behov og ikke være en forlængelse af deres eget ego, som de kan fremvise over for kolleger i andre lande.

Det er meget mere essentielt, at man kan få en ambulance, når det gælder, end at man kan afholde storslåede fester, der sprænger alle budgetter.

Det forstår enhver, men alligevel magter politikerne i sidste ende ikke denne vægtning.

Den dag, politikerne bliver lidt mere ydmyge over for den opgave, de har påtaget sig, bliver prioriteringerne også mere forsvarlige, og Københavns bærende fundament vil styrkes til fordel for byens mange borgere.

Husk at dele

Citer med linket her:
I søgelyset
Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard
Mette Frederiksen. Foto: ft.dk foto til pressebrug / fotograf: Steen Brogaard

Del eller citer med linket her

MediaCreeper