Kun medlemmer

FOLKETS er en dansk medieplatform der huser udgivelser som avisen Folkets Avis, Magasinet Identitet, Rævekagen, Mediemøllen og mange, mange flere.

I modsætning til de etablerede medier modtager FOLKETS intet tilskud fra staten. Hvis platformen - og de medier som den huser! - skal overleve, så skal læserne betale.

Vi mangler

318

medlemmer mere,
så kører det rundt :)

Bliv medlem

Primære faneblade

Bevist (eller næsten): Vampyrer er virkelighed

Antal

Brugerindlæg af Oldfux

Er vampyrer andet og mere end gamle myter, som filmindustrien i nyere tid har haft glæde af? Et arkæologisk fund i Bulgarien tyder på det. I bjergbyen Perperikon er et lig fra det 13. eller 14. århundrede blevet gravlagt med et jernsøm slået gennem hjertet, skriver Bild Zeitung. Den afdødes gummer var dog ikke udstyret med de karakteristiske ulveagtige hjørnetænder.

Perperikon var gennem årtusinder beboet af grækere og hjemsted for et Dionysos-tempel. Byen blev forladt i det 14. århundrede, og først nu bliver den udgravet og undersøgt.

Manden, der efter sin død blev naglet fast til jorden, fordi man frygtede hans genopstandelse, var mellem 40 og 50 år gammel. Et jernsøm med en vægt af næsten 1 kg var hamret gennem ham, fortæller arkæologen, professor Nikolai Ovcharov.

Del

Del eller citer ved at kopiere linket her

Udgivet: 

10/10/2014 - 11:50

Seneste ændring: 

21/03/2019 - 11:58

Emner: 

Del eller citer med linket her

MediaCreeper