Primære faneblade
Debatindlæg
Åben

Gratis

"Latterlige" pensioner er fremtiden i Storbritannien

Yngre borgere i Storbritannien har kun "latterlige" beløb i folkepension at se frem til. De økonomiske reserver, som staten henter pensionsmidlerne i, slipper op i løbet af det næste års tid, lyder det fra tænketanken CPI (Centre for Policy Studies).

Michael Johnson, forsker ved CPI, siger til Daily Telegraph, at den almene, statslige pension bliver umulig at opretholde på det niveau, der kendes i dag. Den må udvandes til et basalt minimum, og skatteydere under 35 skal ikke regne med, at den overhovedet findes, når de trækker sig tilbage.

  • Ligegyldigt hvilken regering, vi vælger til næste år, vil folkepensionen blive ændret hurtigere og mere drastisk, end nogen havde regnet med, udtaler Michael Johnson. - Men det er der selvfølgelig ingen politikere, der vil sige offentligt.

Du har læst et indlæg på Folkets.

Uden opbakning fra læserne ville vi ikke kunne bringe det.

Bliv betalende bruger og støt den frie journalistik i Danmark.

Se fordele

Seneste ændring: 
19/12/2019 - 19:11

Kære læser,

Med FOLKETS har jeg skabt en medieplatform der er uafhængig af statsstøtte.

Den uafhængighed er enestående i Danmark hvor medierne har snablen dybt nede i skatteborgernes lommer. De får milliarder af staten. Hold kæft-bolsjer, kalder jeg det.

Bør der ikke være medier som går systemet kritisk efter i sømmene. Hvor fokus er dybere end de enkelte politikeres fadæser eller rød mod blå blok.

Hvis du kan se hvorfor det er vigtigt med uafhængige medier, må næste spørgsmål være – hvordan?

En dag er denne side helt tom, hvis ikke du bakker op.

Meld dig til her.

Og god læselyst,
Lennart Kiil