Folkets Avis

Folkets Avis er Danmarks første, bedste og muligvis eneste ægte systemkritiske medie – Folkets Avis var den første udgivelse på FOLKETS

Godt nyt til Folkets' abonnenter

Skrevet af Lennart Kiil

Hidtil har abonnenter på Folkets været støtter af avisen udelukkende pro bono, men det er slut nu.

Fra i dag og fremover kan enhver, der betaler abonnement på Folkets Avis, få oprettet en brugerkonto, der giver en række fordele.

Først og fremmest får abonnenter en mere klar og overskuelig avis, fordi reklamer ikke vises, når man er logget ind via sin brugerkonto.

Dertil får abonnenter gavn af en række funktioner. Så snart du er logget ind via 'Konto' øverst til højre, får du på samme sted en lille menu:

Den her tre menupunkter. Det første, Søg, giver sig selv. Det er en søgefunktion, der dækker alle tekster på Folkets Avis. Det sidste punkt giver også sig selv; det er til at logge ud igen.

Men det midterste punkt, Mit Folkets, er mere interessant. Det er nemlig genvejen til en række smarte funktioner, der gør det nemmere at følge med. Når abonnenten klikker på Mit Folkets, får han eller hun den oversigt, du ser øverst i artiklen her.

Læg mærke til, at der ud for det øverste indlæg på listen er et lille mærke 'ny'. Det er fordi abonnenten endnu ikke har læst dette indlæg. Det gør det nemt at få overblik og følge med, selv hvis man ikke tjekker avisen flere gange dagligt:

Som du også ser er der et faneblad med navnet 'Favoritliste'. Det er fordi abonnenter kan markere tekster på Folkets Avis som favoritter, du kan også bruge dette til at gemme tekster på den listen, som du vil læse senere. Det kan se sådan her ud:

Det sidste faneblad, Underretninger, er nok det mest praktiske for de fleste abonnenter. For her kan du sætte systemet op til at underrette dig via mail om nyt indhold. Og du kan vælge kun at få tilsendt artikler, eller du kan vælge også at modtage underretninger om klummer, blogindlæg, etc. Det er helt op til dig.

Bemærk at funktionen samler underretningerne i én mail, så din indbakke ikke stopfodres med indlæg i løbet af dagen. I stedet får du, hvis du vælger det, én gang per dag en lille oversigt over nyt indhold af de valgte typer på Folkets Avis.

Du kan naturligvis også vælge slet ikke et modtage underretninger. Men det er nu en smart måde at holde sig opdateret på.

Men prøv det selv.

Jeg håber, I tager godt imod de nye funktioner. Henvend jer endelig på [email protected], hvis I betaler abonnement og ønsker en konto på avisen.